Ville Järvinen jatkaa IPK:n kapteenina

15.9.2021
Ville Järvinen jatkaa IPK:n kapteenina

Picture: Darren Rose

Puolustaja Ville Järvinen jatkaa IPK:n kapteenina myös kaudella 2021-2022

Viime kaudella IPK:n Mestis-pronssille johdattanut puolustaja Ville Järvinen jatkaa Peli-Karhujen kapteenina myös kaudella 21-22.

- "Järä" on kokenut pelaaja Mestikseen ja hän tietää mitä menestyminen päivittäin vaatii. Hän on luotettava sekä erittäin esimerkillinen pelaaja, joka johdatti joukkoja viime kaudella ansiokkaasti. Sitä kautta hän on luonnollinen valinta kapteeniksi myös tulevalle kaudelle, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen joukkueen kotisivujen uutisessa.

Varakapteeneina iisalmelaisjoukkueessa toimivat Bastien Maïa sekä Roope Hirvonen. Kapteeniston täydentävät kokeneet pelaajat Janne Katosalmi sekä Ville Saukko. Katosalmi ja Saukko kantavat kirjaimia otteluissa, mikäli joku kolmesta kapteenista on sivussa.

- Assistentit ovat kaikki esimerkillisiä ja pidettyjä pelaajia pukukopissa. Joukossa on paikallisuutta sekä pelaajia, jotka edustavat seuran arvoja. He ovat omalla päivittäisellä tekemisellään ansainneet niin joukkueen, kuin myös seuran luottamuksen. Tyytyväinen täytyy tähän joukkoon olla, Härkönen päättää.


---
Published by: