Suomen Cupin puolivälierät arvottu

5.9.2021
Suomen Cupin puolivälierät arvottu

Sunnuntaina 5.9. Suomen Cupissa saadaan päätökseen kolmas kierros. Jatkoon pääsevät joukkueet puolivälieriin ovat selvillä. Puolivälierien otteluparit on arvottu ja otteluohjelma löytyy tulospalvelusta.

Puolivälierät pelataan paras kahdesta -järjestelmällä. Pisteet (voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste) ratkaisevat. Ottelut voivat siis päättyä tasan, eikä niissä pelata jatkoaikaa eikä vl-kilpailua. Mikäli toisen osaottelun jälkeen pisteet ovat tasan, pelataan otteluparin ratkaisusta toisen ottelun jälkeen yksi 20 minuutin ratkaiseva jatkoerä. Jatkoerä pelataan kokonaisuudessaan, eikä siis maalista poikki. Mikäli jatkoerä on tasan 20 minuutin jälkeen, ratkaistaan otteluparin voitto vl-kilpailussa. Jatkoerä aloitetaan ina 5-5 vastaan, eli vajaalukuisuuden aiheuttavat rangaistukset toisen osaottelun jälkeen eivät seuraa jatkoerään, sen sijaan kaikki henkilökohtaiset rangaistukset ovat voimassa (10,20,25 min).

Suomen Cupin puolivälierät:

Hermes - IPK
JoKP - SaPKo
Ketterä - FPS
KOOVEE - K-Espoo


---
Published by: