Toni Kähkönen Kiekko-Espoon kapteeniksi

26.8.2021
Toni Kähkönen Kiekko-Espoon kapteeniksi

Picture: Riku Eskelinen / 002 Production

Kokenut hyökkääjä Toni Kähkönen palaa Espooseen.

Kiekko-Espoo on solminut pelaajasopimuksen kaudelle 2021– 2022 Toni Kähkösen kanssa. Espoon Bluesin kapteenina kausina 2009–2012 toiminut Kähkönen kantaa kapteenin merkkiä rinnassaan myös Kiekko-Espoossa.
34-vuotias hyökkääjä on pelannut 12 kautta Liigassa, joista kuusi kautta "Kähy" edusti Espoon Bluesia. Otteluita Liigassa kokeneelle pelaajalle on kertynyt 534 ja tehopisteitä yhteensä 259, ja kaudella 2013–14 Kähkönen voitti Suomen mestaruuden Kärppien paidassa.

- Kähkönen on johtaja omalla esimerkillään, periksiantamaton, rauhallinen, kokenut, rehellinen ja välittävä. Kähyllä on paljon johtajan ominaisuuksia ja historia Espoosta tuo sitä fiilistä, mitä halutaan joukkueen kulttuuriin ja identiteettiin iskostaa. Olemme seurana ylpeitä ja kiitollisia, että Kähy saadaan mukaan ja auttamaan espoolaisen kiekon rakennusta kohti unelmaa, kommentoi Kiekko-Espoon päävalmentaja Kim Hirschovits.

Kiekko-Espoon kapteenistoon kuuluvat tulevalla kaudella Kähkösen lisäksi varakapteenit Tommi Takaveräjä ja Anton Ollikainen.

Lue lisää aiheesta Kiekko-Espoon kotisivulta.


---
Published by: