TUTO Hockeyn edustusjoukkueessa kaksi koronapositiivista - Joukkueen toiminta keskeytetty

17.8.2021
TUTO Hockeyn edustusjoukkueessa kaksi koronapositiivista - Joukkueen toiminta keskeytetty

TUTO Hockeyn edustusjoukkueessa on 17.8. todettu kaksi koronapositiivista ja joukkueen toiminta on keskeytetty. Tartuntataudeista vastaava lääkäri on määrännyt koko joukkueen testattavaksi.
18.8. pelattavaksi merkitty harjoituspeli FPS:ää vastaan on peruutettu. TUTO Hockeyn viime viikon harjoituspelien vastustajat K-Vantaa ja FPS ovat myös altistuneet ja heille on ilmoitettu altistumisesta. Viranomaiset ovat yhteydessä vierasjoukkueisiin ja ohjeistavat jatkotoimenpiteistä. Viime viikolla uutisoitu TUTO Hockeyn U20-joukkueen koronavirustapaus ei liity nyt ilmenneeseen TUTO:n edustusjoukkueen tapaukseen.


---
Published by: