KeuPa HT:n ensi kauden valmennuskaksikko selvillä

3.3.2021
KeuPa HT:n ensi kauden valmennuskaksikko selvillä

Picture: Shaun Duncan

KeuPa HT julkaisi ensi kauden valmennuskaksikkonsa.

Kolmatta kautta KeuPa HT:n valmennustiimissä ja ensimmäistä kauttaan päävalmentajana toimiva Tomas Westerlund, 29, jatkaa KeuPa HT:n päävalmentajana tulevallakin kaudella. Westerlundilla oli sopimuksessaan seuraoptio, jonka seura päätti käyttää. Penkin takana jatkaa myös tällä kaudella keuruulaisjoukkueen apuvalmentajana toiminut Max Walther.

Vaikka ensimmäinen kausi on ollut olosuhteiden puolesta poikkeuksellinen, ei Westerlund näe omassa työssään isoa eroa edelliskausiin ja onkin positiivisella mielellä Keuruulla jatkamisesta:

- Loistavat fiilikset on saada jatkaa töitä Keuruulla. Meillä on täällä hieno yhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen. Hallista löytyy myös tämän sarjan parhaimmat sekä äänekkäimmät fanit. Työnkuva ei hirveästi ole itselläni muuttunut, vaikka titteli tälle kaudelle vaihtuikin. Pyrin joka päivä olemaan oma itseni ja auttamaan pelaajia kehittymään.

Lisää aiheesta KeuPa HT:n kotisivulla.


---
Published by: