Kuumat olivat kuumia lauantaina - Kiekko-Vantaa murjoi KOOVEEn, FPS:lle hieno voitto Peliitoista

27.2.2021
Kuumat olivat kuumia lauantaina - Kiekko-Vantaa murjoi KOOVEEn, FPS:lle hieno voitto Peliitoista

Picture: Toni Takala

Lauantaina Mestistä pelattiin neljällä paikkakunnalla.

FPS vs. PELIITAT 4-3

FPS siirtyi avauserässä kuskin paikalle kahdella osumalla, mutta Peliitat kampesi maalin päähän toisessa erässä Jere Vertasen ylivoimamaalilla. Päätöserässä joukkueet tehtailivat maaleja vuorotellen, ensiksi Peliitat nousi tasoihin, FPS palasi jälleen johtoon, Peliitat nousi vielä kertaalleen tasoihin, mutta lopulta FPS:n kultakypärä Paavo Tyni laukoi ottelulle ratkaisun ylivoimalla kolmisen minuuttia ennen päätössummeria.

HOKKI VS. KEUPA HT 1-3

Avauserässä KeuPa siirtyi vierasjohtoon ja toisen erän jälkimmäisellä kympillä keuruulaiset siirtyivät kahden maalin karkumatkalle Juho Koivusaaren osumalla. Hokki kavensi vielä ylivoimalla ennen erätaukoa, mutta lopullisen ratkaisun ottelulle niittasi KeuPan Jani Siekkinen kuutisen minuuttia ennen ottelun päättymistä.

KIEKKO-ESPOO VS. TUTO HOCKEY 5-1

Kotijoukkueen ylivoima oli tulikuumaa lauantai-iltana ja Kiekko-Espoo siirtyikin ennen päätöserää kolmella ylivoimamaalilla 3-0-johtoon. Ennen toista erötaukoa Mark Viitanen laukoi TUTOn kavennuksen, mutta kotijoukkueen onnistuessa maalinteossa vielä kahdesti päätöserässä olivat loppulukemat 5-1.

KIEKKO-VANTAA VS. KOOVEE 6-1

Vantaalla nähtiin kotijoukkueen vahva esitys, kun avauserässä Erkka Seppälä vei kotijoukkueen johtoon, toisessa erässä Seppälä osui toistamiseen ja päätöserään lähdettiin 3-0-lukemista, kun vahvaa kautta pelaava Oliver Kiljunen onnistui myös kertaalleen toisessa erässä. Kolmannessa erässä kotijoukkue värkkäsi vielä kolme täysosumaa ja KOOVEEn kuparisen rikkoi Henri Tuominen ylivoimalla. Kiekko-Vantaan tehokkain oli neljä maalia alustanut joukkueen kapteeni Julius Valtonen.


---
Published by: