Kotivoittojen perjantai - Peliitat katkaisi tappioputkensa

27.11.2020
Kotivoittojen perjantai - Peliitat katkaisi tappioputkensa

Perjantaina Mestistä pelattiin viidellä paikkakunnalla.

IPK VS. HERMES 4-2

IPK isännöi perjantaina Hermestä kotikaukalossaan. IPK olikin tyly isäntä perjantaina, kun se kampesi itsensä toisessa erässä kahdella ylivoimamaalilla jo 3-1-johtoon. Päätöserässä Hermes pääsi maalin päähän, mutta kahden pisteen iltaa viettänyt IPK:n Mikko Juusola viimeisteli lukemat tyhjään rysään 4-2:een.

KEUPA HT VS. KIEKKO-POJAT 5-3

Keuruulla nähtiin perjantaina KeuPa HT:n Joonas Larinmaan näytös, kun kotijoukkueen hyökkääjä viimeisteli hattutempun. Ensimmäisessä erässä Larinmaa osui kahdesti ja KeuPa siirtyikin 3-0-lukemissa erätauolle. Toisessa erässä Kiekko-Pojat kavensi ottelun 3-1:een ja päätöserässä molempien osuessa kahdesti olivat loppulukemat 5-3.

PELIITAT VS. SAPKO 5-4 VL

Heinolassa Peliitat ja SaPKo mittelivät pitkän kaavan kautta ja voittaja ratkaistiin värikkäiden vaiheiden jälkeen vasta voittomaalikilpailussa. SaPKo onnistui ottelussa kahdesti nousemaan kahden maalin takaa tasoihin, mutta se ei riittänyt tällä kertaa kuin yhteen sarjapisteeseen.

ROKI VS. HOKKI 3-2

RoKi siirtyi kotikaukalossaan alle neljässä minuutissa kahden maalin karkumatkalle, mutta Hokki hampesi vajaassa 20 minuutissa itsensä tasoihin. 11 sekuntia ennen toista erätaukoa RoKin Antti Järvelä vei isännät jälleen johtoon. Tämä osuma jäi myös ottelun viimeiseksi ja RoKille täysi pistepotti.

TUTO VS. KIEKKO-VANTAA 6-2

TUTO oli tyly isäntä Turussa. Avauserässä kotijoukkue osui kertaalleen ja toisessa erässä peräti neljästi, kun vierasjoukkue Vantaalta osui ensimmäisessä kahdessa erässä vain kerran. Päätöserässä Kiekko-Vantaa nousi kolmen maalin päähän, mutta kaksi minuuttia ennen ottelun loppua TUTOn Mark Viitanen viimeisteli hattutemppunsa tyhjään rysään.


---
Published by: