Lauantain kierroksella melkoisia jännäreitä - KOOVEE nollasi FPS:n

14.11.2020
Lauantain kierroksella melkoisia jännäreitä - KOOVEE nollasi FPS:n

Picture: Jarno Hietanen

Lauantain Mestis-kierroksella nähtiin ratkaisumaaleja viimeisillä hetkillä.

FPS VS. KOOVEE 0-1

Forssassa nähtiin maalivahtien näytös lauantain kierroksella. Ottelun ainoan osuman viimeisteli KOOVEEn Olli-Petteri Viinikainen kolmannessa erässä. FPS:n maalilla Petrus Lintonen torjui 31 laukausta ja KOOVEEn maalilla Ville Kolppanen 30 laukausta.

HOKKI VS. HERMES 3-4 JA

Hermes oli pitkään kuskin paikalla Kajaanissa, mutta kotijoukkue nousi kahdella päätöserän maalilla tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle. Ottelun ratkaisu nähtiin, kun jatkoaikaa oli pelaamatta sekunti, kun kahden tehopisteen iltaa viettänyt Jere Rantala pääsi viimeistelemään voittomaalin Hokin puolustuspään kiekonmenetyksen jälkeen.

KIEKKO-POJAT VS. PELIITAT 3-2

Joensuussa kotijoukkue siirtyi ottelun puolivälin paikkeilla jo kolmen maalin karkumatkalle, josta Peliitat ei enää toipunut. Vierasjoukkue nousi kuitenkin kolmannessa erässä maalin päähän, mutta ei onnistunut tasoittamaan ottelua 3-3:een ilman maalivahtia.

KETTERÄ VS. SAPKO 6-4

SaPKo sai otteluun loistavan alun, kun Juuso Forsström viimeisteli avauserässä kaksi maalia. Toisessa erässä Ketterä pääsi tasoihin 2-2:een, jonka jälkeen SaPKo onnistui kuitenkin kahdesti siirtyen jälleen kuskin paikalle. Ketterä ei kuitenkaan pisteitä SaPKolle antanut vaan nousi lopulta 6-4-voittoonhattutempun viimeistelleen Jere-Matias Alasen ja Jan Jenikin parilla maalilla. Ketterän Niko Ahoniemi alusti ottelussa peräti neljä maalia.


---
Published by: