Perjantaina tasainen Mestis-kierros - KeuPa haki pisteet Savonlinnasta

13.11.2020
Perjantaina tasainen Mestis-kierros - KeuPa haki pisteet Savonlinnasta

Picture: Tomi Autio

Mestiksessä pelattiin perjantaina kuudella paikkakunnalla.

HERMES VS. ROKI 1-3

RoKi jatkoi vahvoja otteitaan Hermeksen kustannuksella. Maalittoman avauserän jälkeen RoKi siirtyi toisessa erässä 1-0-johtoon, mutta kotijoukkue kampesi itsensä tasoihin ennen toista erätaukoa. Päätöserässä RoKi iski vielä kahdesti napaten täyden pistepotin itselleen. RoKilta kahden pisteen iltaa vietti hyökkääjä Ville Heikkinen.

IPK VS. HOKKI 3-2 VL

IPK siirtyi kotikaukalossaan 2-0-johtoon avauserässä, mutta Hokki onnistui kampeamaan pelin tasoihin Juuso Arolan sekä Erno Räisäsen osumilla. Lopulta ottelu eteni voittomaalikilpailuun, jossa IPK veti pidemmän korren.

KIEKKO-ESPOO VS. FPS 4-3

Espoossa kotijoukkue onnistui maalinteossa ensimmäisessä erässä kolmesti, kun vierailijat iskivät kertaalleen. Toisessa erässä FPS tuli maalin päähän ylivoimalla, mutta päätöserässä Timi Lahtinen laukoi ottelun voittomaalin. FPS kavensi lukemat vielä 4-3:een, mutta tasoihin vierasjoukkue ei pystynyt ottelua punnertamaan.

KIEKKO-VANTAA VS. TUTO 5-4

Vantaalla vietettiin yhdeksän maalin iltaa. Kotijoukkue siirtyi ensimmäisessä erässä 2-0-johtoon, mutta vielä ennen erätaukoa TUTO tuli tasoihin 2-2:een. Toisessa erässä oli jälleen kotijoukkueen vuoro iskeä kahdesti ja kahden maalin iltaa viettänyt Oliver Kiljunen laukoi päätöserässä ottelun voittomaalin. TUTO osui vielä ottelun loppuhetkillä kahdesti, mutta loppulukemat päätössummerin soidessa olivat 5-4 kotijoukkueelle.

PELIITAT VS. KETTERÄ 2-5

Heinolassa nähtiin seitsemän maalin iltapuhde, kun Ketterä haki pisteet vierasreissulta. Avauserässä Ketterä iski kahdesti, mutta Peliittojen Niko Sihvonen toi kotijoukkueen maalin päähän kauden avausmaalillaan. Toisessa erässä vierasjoukkue iski kahdesti ja nämä osumat riittivätkin voittoon. Loppulukemat Heinolassa 2-5.

SAPKO VS. KEUPA HT 2-6

Savonlinnassa avauserä päättyi SaPKolle maalein 2-1. Maalittoman toisen erän jälkeen alkoi KeuPan näytös, kun päätöserässä vierasjoukkue osui peräti viidesti. Ottelussa tehot 1+3 viimeistellyt Sakari Turtiainen tehtaili kolme pistettä päätöserässä ja KeuPalle komea vierasvoitto Savonlinnasta.


---
Published by: