Espoo vei kauden ensimmäisen pääkaupunkiseudun derbyn - voittoihin myös IPK, JoKP sekä SaPKo

26.9.2020
Espoo vei kauden ensimmäisen pääkaupunkiseudun derbyn -  voittoihin myös IPK,  JoKP sekä SaPKo

Picture: Shaun Duncan

Kiekko-Espoo vei kauden ensimmäisen pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun tiukan taistelun jälkeen. Lauantai-iltana varsinaisella peliajalla voittoihin myös IPK ja Joensuun Kiekko-Pojat. Savonlinnassa SaPKon ja Ketterän välinen ottelu ratkesi voittomaalikilpailussa kotivoittoon.

KIEKKO-ESPOO - KIEKKO-VANTAA 1-0

Kauden ensimmäinen pääkaupunkiseudun paikalliskamppailu päättyi tiukan taistelun jälkeen espoolaisten 1-0-voittoon. Voittomaalista vastasi hattutempun eilen TUTO Hockeyn verkkoon viimeistellyt Petteri Villanen.

PELIITAT - KIEKKO-POJAT 2-6

Heinolassa vierasjoukkue Kiekko-Pojat nappasi täyden pistepotin. Vieraiden tehomiehinä häärivät Teemu Väyrynen (1+2), kaksi maalia viimeistellyt Wiljami Kupiainen sekä kaksi pistettä kirjauttaneet Jussi Tammela (1+1) sekä Esa Lehikoinen (0+2). Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Aleksi Honkanen sekä Juuso Jämsen.

ROKI - IPK 1-6

Lauantai-illan toisesta vierasvoitosta vastasi Iisalmen Peli-Karhut kaatamalla RoKin Rovaniemellä. Ottelu päättyi 1-6. Vieraiden maalintekijät Mikko Juusola (2+0), Ville Sippala (1+1), Janne Katosalmi, Juuso Nevalainen sekä Aapo Ahola. Miro Lehtimäki viimeisteli kotijoukkueen osuman.

SAPKO - KETTERÄ 4-3 VL

Talvisalossa SaPKo ja Ketterä tarjosivat jännitystä koko rahalla. Voitto ratkesi lopulta vasta voittomaalikilpailussa. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Juuso Forsström, Janne Hämäläinen ja Santeri Aalto. Vieraiden maalit Sebastian Sjöholmin, Jesse Viskarin ja Jere-Matias Alasen nimiin. Voittomaalikilpailun ratkaisumaalin tarjoili Matias Lainio.


---
Published by: