Kiekko-Vantaa julkaisi neljä pelaajasopimusta

27.4.2020
Kiekko-Vantaa julkaisi neljä pelaajasopimusta

Oliver Kiljunen nähdään lohipaidassa myös kaudella 2020-2021. (Picture: Shaun Duncan)

Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset puolustaja Miika Heiskarin sekä hyökkääjien Roope Niskasen ja Samu Poutasen kanssa. Vantaalaisjoukkue käytti myös viime kaudella läpilyöneen Oliver Kiljusen sopimuksessa olleen option.

Puolustaja Miika Heiskari sekä hyökkääjät Oliver Kiljunen, Roope Niskanen ja Samu Poutanen nähdään lohipaidassa myös ensi kaudella.

– Olen todella tyytyväinen, että pojat jatkavat Vantaalla ja tätä kautta saadaan myös jatkumoa viime kaudesta. Oliver teki viime kaudella läpimurron, Miika ja Roope kärsivät loukkaantumisista ja Samulle kausi oli ensimmäinen Mestiksessä. Kaikilla näillä pelaajilla on ensi kaudella mahdollisuus ja varmasti myös kova halu ottaa seuraava steppi eteenpäin, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Heiskari, 20, pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaan riveissä 18 ottelua tehoilla 1+3. Lisäksi lupaava ja hyvin liikkuva puolustaja edusti Jokereiden A-nuoria kolmessa ottelussa, joissa saalisti kaksi syöttöpistettä. Toissa kaudella espoolaislähtöinen Heiskari takoi peräti 31 paunaa Nuorten SM-liigassa ja voitti isossa roolissa Bluesin A-nuorissa hopeaa. Heiskari on voittanut urallaan C-nuorten SM-kullan 2015, C-nuorten SM-hopean 2016 ja B-nuorten SM-hopean 2017.

Kiljunen, 22, teki viime kaudella läpimurtonsa Mestiksessä ja pelasi vahvan kauden Harri Kainulaisen ja Julius Valtosen rinnalla. Kiljusen sopimuksessa oli optio tulevasta kaudesta ja Kiekko-Vantaa käytti sen. Kovaa jälkeä junioreissa takonut Kiljunen tehtaili viime kaudella 42 ottelussa tehot 8+13=21. Taitavalla voimalaiturilla on potentiaalia nousta sarjan kovimpien hyökkääjien joukkoon.

Niskanen, 25, aloittaa viidennen kauden Mestiksessä lohipaidassa. Laitahyökkääjä pelasi viime kaudella loukkaantumisten takia vain yhdeksän ottelua, joissa takoi kaksi maalia. Ilves-kasvatti Niskanen on pelannut yhteensä 100 Mestiksen runkosarjaottelua KeuPa HT:n, LeKin ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Järvenpääläislähtöinen Poutanen, 22, otti viime kaudella pelipaikan lohinutussa ja esitti vahvoja otteita nelosketjun sentterinä. Toissa kaudella Kiekko-Vantaan A-nuorissa häikäissyt Poutanen saalisti ensimmäisellä Mestis-kaudella 37 ottelussa tehot 2+4.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne 27.4.

Maalivahdit:

Waltteri Ignatjew

Puolustajat:

Miika Heiskari

Mico Luoto

Nuutti Viitasalo

Hyökkääjät:

Oliver Kiljunen

Roope Niskanen

Samu Poutanen

Eetu Mäki

Konsta Hirvonen

Rasmus Lahnaviik

Lähde: Kiekko-Vantaan tiedote.


---
Published by: