Juuso Ketola jatkaa Hermeksessä

25.4.2020
Juuso Ketola jatkaa Hermeksessä

Puolustaja Juuso Ketola jatkaa Kokkolassa.

Juuso Ketola pelasi koko viime kauden lainalla Hermeksessä Porin Ässien organisaatiosta. Nyt solmittu sopimus pitää Ketolan Kokkolassa Hermeksen omana sopimuspelaajana kauden 2020-2021. Ketola oli viime kaudella sisäisen pakkipörssin kakkonen (3+20) ja tehotilaston ykkönen +8 lukemalla.

Juuso Ketola on pelannut koko uransa Ässien organisaatiossa, jossa rightin puolen puolustaja on päässyt pelaamaan 7 ottelua myös liigan puolella. Kaudella 2018-2019 Ketola kävi jo lainalla Hermeksessä viiden ottelun verran. Nuorisomaajoukkueissa Ketola on nähty yhteensä 21 ottelun verran.

Puolustaja odottaa innolla tulevaa kautta Kokkolassa.

-Hyvillä mielin jatkan Kokkolassa ja Hermeksessä. Tuttu kaupunki ja tutuksi tulleet fanit. On helppo lähteä katsastamaan tulevaa kautta. Haluan olla sarjan ja joukkueen johtavia puolustajia. Sen jälkeen haluan ottaa stepin liigatasolle tulevaisuudessa, Ketola kommentoi Hermeksen kotisivulla.

-Juuso Ketola on tulevalla kaudella valmennukselle 25 minuutin puolustaja, joka on turvallinen valinta kun pitää suojella omaa maalia tai kun pitää hakea tasoitusta viime hetkillä. Hänessä on potentiaalia nousta kansalliselle huipputasolle tulevien vuosien aikana, Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoo.

Lähde: Hermeksen tiedote.


---
Published by: