Juuso Nevalainen ja Aleksi Hämäläinen jatkavat Iisalmessa

17.4.2020
Juuso Nevalainen ja Aleksi Hämäläinen jatkavat Iisalmessa

Picture: Darren Rose

Hyökkääjät Juuso Nevalainen ja Aleksi Hämäläinen jatkavat Iisalmessa.

IPK:n runko vahvistuu jälleen, kun se kiinnitti jälleen kaksi runkopelaajaansa ensi kaudeksi. Vuoden jatkosopimuksiin nimensä rustasivat usean vuoden Peli-Karhujen luottomiehet Juuso Nevalainen sekä Aleksi Hämäläinen.

22-vuotias KalPa:n kasvatti Juuso Nevalainen aloittaa neljännen täyden kautensa Iisalmessa. Ensimmäisen kauden KalPa:n lainapelaajana IPK:ssa pelanneelle Nevalaiselle tuleva kausi on kolmas IPK:n sopimuspelaajana. Viime kaudella 38 ottelussa sekä hyökkääjänä, että ajoittain myös puolustajana viilettänyt Nevalainen iski lopulta runkosarjassa tehot 7+8 tehotilaston ollessa 14 maalia plussan puolella.

-"Nepi" on kuulunut kalustoon jo useamman kauden ajan. Viime kausi oli hänelle toistaiseksi paras ja hän kuului myös joukkueen kapteenistoon. Hän on erittäin fyysinen pelaaja, joka tuo lisäarvoa joukkueeseen monipuolisuudellaan. Kuten viime kaudella näimme, hän pystyy pelaamaan tarvittaessa myös puolustajan paikalla hyvällä tasolla, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola IPK:n tiedotteessa.

- Kauden äkillinen keskeytyminen oli pettymys, mutta itselle oli heti selvää, että IPK:ssa haluan jatkaa. Seuran toiminta on loistavaa, fanit ovat Mestiksen parhaat sekä Kankaan montun ulkopuolellakin viihtyy aina. Saatuani mahdollisuuden jatkaa täällä, ei tarvinnut montaa minuuttia vastausta miettiä, kommentoi Nevalainen sopimustaan.

Marraskuussa 25-vuotta täyttävä nuorempi Hämäläisen veljeksistä on edustanut IPK:ta koko seuran Mestis-historian ajan.

Aleksi Hämäläinen lunasti häneen kohdistuneita odotuksia viime kaudella iskemällä pöytään upeat näytöt. Suonenjoen SuKiKa:n kasvatin nappikausi piti sisällään 46 otteluun tehot 15+28, mikä teki hänestä joukkueen toiseksi tehokkaimman pelaajan Ilkka Pikkaraisen jälkeen. Myös Hämäläinen kuului viime kaudella joukkueen kapteenistoon Nevalaisen ohella.

-Aleksi harjoitteli viime kesän osittain ohjatusti ja uudella tavalla. Se näkyi kaukalossa heti syksyllä, vaikka tulosta ei heti syntynyt. Loppukaudesta saimme hänestä ulos sen potentiaalin, joka on ollut koko ajan tiedossa. "Hämylle" on tarjolla iso rooli myös tulevalle kaudella ja uskomme, että hän vastaa huutoon, kommentoi GM Ylisipola.

-Tosi hyvät fiilikset jatkaa tutussa ympäristössä ja hyvässä valmennuksessa. Koen että pystyn vielä kehittymään täällä pelaajana. Kaksi edellistä kautta on päättynyt harmillisesti liian lyhyeen, joten nälkää menestyä kyllä riittää, kommentoi Hämäläinen.

- Nousimme viime kaudella sarjan kärkikahinoihin ja nyt meidän täytyy todistaa, että sinne IPK tässä sarjassa kuuluukin. Saamme varmasti ensikaudeksi taas mielenkiintoisen joukkueen kasaan, joten kaikki sankoin joukoin hallille kun pelit taas jatkuu, päätti Hämäläinen.

Lähde: IPK:n tiedote.


---
Published by: