Saku Salminen TUTOon

15.4.2020
Saku Salminen TUTOon

Tapparan A-nuorten kapteenina toiminut Saku Salminen on tehnyt sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa kaudesta 2020-2021.

TUTOn puolustus saa riveihinsä Tappara-kasvatin, joka on pelannut Tapparan A-nuorissa kolme edellistä kautta. Nuorella puolustajalla on kokemusta myös miesten peleistä ja Mestiksestä neljän ottelun verran niin Lekissä kuin KOOVEEssakin.

Salminen treenaa kesän Tapparan mukana ja Hakametsä vaihtuu Kupittaan jäihin syksyn myötä. Vaikka viime kausi loppui olosuhteiden pakosta lyhyeen, on Salmisella katse jo tiiviisti harjoittelussa tulevaa kautta varten.

– Jäi aika paljon hampaan koloon tuosta viime kaudesta ja siitä miten se loppui. Tosi hyvillä fiiliksillä ja isolla odotuksella venailen kauden alkua, ja treenaamaankin olen alkanut tässä jo pikku hiljaa, Salminen kertoo TUTO Hockeyn kotisivulla.

Salminen toimi viime kauden Tapparan A-nuorten kapteenina ja pääsi kokeilemaan miesten pelejä KOOVEEssa kolmen pelin verran.

– Viime kausi meni ihan kohtalaisen hyvin. Joukkueena menestyimme, pääsimme playoffeihin ja voitimme siinä kaikki pelit, joita ehdimme pelata. Ja kausi katkesikin sitten siihen, niin kyllähän se jäi harmittamaan. Mutta hyvin se kausi muuten mielestäni meni.

Lue lisää aiheesta TUTO Hockeyn kotisivujen uutisesta.


---
Published by: