Paasovaara ja Harju jatkavat Hermeksessä

15.4.2020
Paasovaara ja Harju jatkavat Hermeksessä

Picture: Andrea Lindvall

Hyökkääjät Eetu Paasovaara ja Heikki Harju jatkavat Hermeksessä myös kaudella 2020-2021.

Hermeksen kaksi ensimmäistä sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle ovat viime kauden Hermeksen sisäisen pistepörssin kärki Eetu Paasovaara, sekä myös ensimmäisen Mestis-kautensa pelannut Heikki Harju.

Eetu Paasovaara valittiin kauden päätteeksi sarjan vuoden tulokkaaksi. Hermeksessä varsinkin kevätpuoliskolla hyvään vireeseen päässyt keskushyökkääjä teki tulokaskaudellaan tehopisteet 9+32=41 , jolla hän voitti tulokkaiden pistepörssin ja sijoittui koko Mestiksen pistepörssissä sijalle 22.

Heikki Harju viimeisteli tulokaskaudellaan Mestiksessä 31 ottelussa tehot 10+7. Kausi päättyi ennenaikaisesti loukkaantumiseen, mutta nyt mies on jo täydessä harjoittelukunnossa.

- Molempien pelaajien kohdalla oli selvää jo aikaisessa vaiheessa että tulemme käyttämään optiot, mutta sopimusteknisistä syistä pystyimme ne vasta nyt lunastamaan. Kysymyksessä on kaksikko jota on kaavailtu joukkueen tulosyksikköön kantamaan erikoistilannevastuuta. He ovat arvojemme mukaisia pelaajia, joilla on myös näkymä pelata tulevaisuudessa kovemmissakin sarjoissa. Eetu Paasovaaran sopimukseen sovittiin keväällä 2019 optiovuodelle liigapykälä kesän 2020 ajaksi. Mestistä pelatessa seura on Hermes tulevalla kaudella, kommentoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen joukkueen kotisivulla.


---
Published by: