Mikke Levo jatkaa Turussa

11.4.2020
Mikke Levo jatkaa Turussa

Picture: Shaun Duncan

Puolustaja Mikke Levo jatkaa TUTO Hockeyn riveissä.

TUTO Hockey tiedotti puolustaja Mikke Levon jatkosopimuksen pääsiäislauantaina. Syksyllä alkava kausi on 25-vuotiaalle puolustajalle jo neljäs TUTOn riveissä.

- Mikke on todellinen liideri, joka janoaa menestystä. Hän vaatii paljon sekä itseltään että joukkuekavereiltaan. On upeaa, että ensi kaudellakin riveissämme on vanhan liiton jätkä, joka laittaa itsensä likoon kroppaa säästelemättä, hehkuttaa TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen joukkueen kotisivulla.

- Koronatilanne on tietenkin sekoittanut tässä keväällä pakkaa, ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei se harmita. Omatoimisella treenillä ja henkilökohtaisilla harjoitusohjelmilla tekeminen kuitenkin edistyy. Ja onhan poikkeusajassa jotain positiivistakin: aikaa keskittyä itseensä on ollut huomattavasti enemmän, kommentoi puolestaan Mikke Levo.

Lue lisää aiheesta TUTOn kotisivulta.


---
Published by: