Samuli Tervo palaa KeuPa HT:n riveihin

8.4.2020
Samuli Tervo palaa KeuPa HT:n riveihin

Picture: Shaun Duncan

Maalivahti Samuli Tervo palaa Keuruulle. Tervon sopimus on yksivuotinen.

KeuPa HT saa mieluisan paluumuuttajan, kun joukkueessa kausina 17-18 ja 18-19 pelannut Samuli Tervo palaa Keuruulle. Viime kauden Imatran Ketterän riveissä pelanneen maalivahdin sopimus on yksivuotinen.

- Mahtava fiilis palata kotiin ja en malta odottaa, että pääsee pelaamaan taas meidän fanien edessä. Tiedän, että ensi kaudelle meille on tulossa todella hyvä joukkue ja mahdollisuudet pärjätä ovat loistavat. Itsellä tavoitteena on ottaa kehityksessä seuraava askel ja uskon, että näin tuleekin tapahtumaan tutussa ympäristössä kovasti töitä tekemällä, kommentoi Tervo KeuPa H:n uutisessa.

Lue lisää aiheesta KeuPa HT:n KOTISIVULTA.


---
Published by: