Kivinen ja Blomberg jatkavat - Mustonen uutena miehenä ärjypaitaan

6.4.2020
Kivinen ja Blomberg jatkavat - Mustonen uutena miehenä ärjypaitaan

Picture: Shaun Duncan

Saku Kivinen ja Niki Blomberg jatkavat Joensuussa. Uutena miehenä ärjypaitojen riveihin liittyy Matias Mustonen.

Hyökkääjä Saku Kivinen ja puolustaja Niki Blomberg jatkavat Jokipojissa myös kaudella 2020-2021.

Kivinen siirtyi ärjypaitaan viime kesänä Hermeksestä. 24-vuotias laituri takoi ensimmäisellä kaudellaan Jokipojissa 47 ottelussa tehot 21+21=42 ja oli joukkueen paras pistemies. Mestiksen maalipörssissä jaetulle kuudennelle sijalle päätynyt Kivinen teki oman piste-ennätyksensä Mestiksessä.

Vantaalaislähtöinen Kivinen on pelannut Mestiksessä 185 runkosarjaottelua tehoilla 58+52=110. Kivinen on voittanut junioreissa B-nuorten Suomen mestaruuden Jokereissa keväällä 2013.

Myös Blomberg siirtyi Jokipoikiin Hermeksestä. KooKoo-kasvatti pelasi vahvasti läpi kuluneen kauden. Jämäkästi puolustava 23-vuotias Blomberg saalisti myös ennätyspisteensä Mestiksessä kerättyään 45 ottelussa tehot 4+9=13.

Kuusankoskelta lähtöisin oleva Blomberg on pelannut Mestiksessä yhteensä 134 runkosarjaottelua Hermeksen ja Jokipoikien riveissä tehoilla 13+23=36. Blomberg on toiminut urallaan muun muassa KooKoon A-nuorten kapteenina.

Uutena miehenä ärjypaitojen riveihin siirtyy viime kaudella läpimurtonsa Mestiksessä tehnyt Matias Mustonen. Mustonen takoi Peliittojen riveissä 50 ottelussa tehot 17+25=42 ja oli joukkueensa paras pistemies.

Kajaanissa syntynyt Laser HT:n kasvatti on iskenyt junioreissa kovaa jälkeä ja toiminut useasti joukkueensa kapteenina. 22-vuotias hyökkääjä tehtaili muun muassa kahdella kaudella yli 40 täppää Nuorten SM-liigassa JYP-paidassa. Mustonen on myös erittäin monipuolinen pelaaja, sillä hän voi pelata niin laidassa kuin keskelläkin.

Aiheesta lisää Jokipoikien KOTISIVULLA.


---
Published by: