Juusola ja Koskinen jatkavat Peli-Karhuissa

3.4.2020
Juusola ja Koskinen jatkavat Peli-Karhuissa

Picture: Shaun Duncan

IPK tiedotti perjantaina Mikko Juusolan ja Niki Koskisen jatkosopimukset.

Hyökkääjät Mikko Juusola ja Niki Koskinen jatkavat IPK:ssa myös kaudella 2020-2021. Peli-Karhut tiedottivat jatkosopimukset perjantaina 3.4.

Niki Koskinen

Iitistä lähtöisin oleva ja Kouvolassa kiekko-oppinsa saanut keskushyökkääjä aloittaa toisen täyden kautensa Iisalmessa. Syksyllä 23-vuotta täyttävän ja viime kaudella 34 ottelussa tehot 12+10 tehneen luotettavan hyökkääjän kulunut kausi päättyi helmikuussa ikävään loukkaantumiseen, joka vaati lopulta leikkaushoitoa.

- Niki on todella monipuolinen keskushyökkääjä, jonka pystyy heittämään jäälle kaikissa tilanteissa. Viime kauden tehot syntyivät käytännössä tasakentällisin pelatessa, mistä kertoo myös tehotilaston lukema +20. Saamme hänestä erittäin luotettavan sentterin tulevalle kaudelle, suitsutti IPK:n GM Jarmo Ylisipola.

- Iisalmessa on huippuorganisaatio ja koen kehittyväni pelaajana täällä parhaiten, joten päätös jatkosta oli todella helppo, kommentoi Koskinen.

Mikko Juusola

Kolmella kaudella Iisalmessa lainapelaajana pelannut 22-vuotias Juusola purki sopimuksen ennen joulua KalPa:n kanssa ja siirtyi IPK:n sopimuspelaajaksi. Kahdella edellisellä kaudella nopeajalkainen hyökkääjä on iskenyt 70 otteluun 25 maalia sekä 44 tehopistettä karhupaidassa.

- "Miki" on meille tuttu kaveri ja on ollut meidän parhaita maalintekijöitä kahdella edellisellä kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, jolla on kaikki edellytykset pelata urallaan paljon kovemmissakin sarjoissa, kommentoi Ylisipola.

- Tosi hyvät fiilikset jatkaa Iisalmessa! Tämä on hyvä paikka kehittyä ja ottaa seuraava askel uralla. Meillä on hyvät olosuhteet ja hyvä valmennus! Joukkuehenki on ollut joka kausi huippuluokkaa ja kotiyleisö on aina hyvin hengessä mukana, joten Kankaan montussa on aina mukava pelata, kommentoi Juusola jatkosopimustaan.

Lähde: IPK:n TIEDOTE.


---
Published by: