Jukka Niiranen Hokin urheilutoimenjohtajaksi

2.4.2020
Jukka Niiranen Hokin urheilutoimenjohtajaksi

Kajaanin Hokki on valinnut uudeksi urheilutoimenjohtajaksi Jukka Niirasen. Hän aloittaa toimessa heti.

Kajaanilainen Jukka Niiranen, 52, on pitkän linjan hokkilainen. Niiranen valmensi Hokkia ensimmäisen kerran jo kaudella 1992–1993. Apuvalmentajana hän voitti Hokissa Mestis-mestaruuden keväällä 2007, hopeaa 2008 ja pronssia 2009.

Päävalmentajana Niiranen on voittanut Suomi-sarjan mestaruuden IPK:ssa kaudella 2015–2016 ja Hokissa kaudella 2018–2019.

Niirasen toimenkuvaan kuuluu Hokin urheilutoiminnan kehittäminen sekä pelaajahankintojen tekeminen yhdessä päävalmentaja Niko Erosen kanssa.

– Jukka tietää Mestis-kiekon vaatimustason ja hänellä on hyvät kontaktit valmentajiin sekä urheilutoimenjohtajiin ympäri Suomen. Jukalla on pitkä kokemus kainuulaisesta kiekkoilusta ja hänen tehtävänään on kehittää seuran urheilutoimintaa pitkällä tähtäimellä, Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen sanoo.

Lisää aiheesta Hokin KOTISIVULLA.


---
Published by: