Raimo Määttänen -palkinto: Joni Petrell

30.3.2020
Raimo Määttänen -palkinto: Joni Petrell

Picture: Shaun Duncan

Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell on valittu kauden parhaaksi valmentajaksi.

Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell on palkittu Mestis-kauden 2019-2020 parhaana valmentajana Raimo Määttänen -palkinnolla.

Petrell toimi ensimmäistä kauttaan Jokipoikien päävalmentajana.

– Todella hieno kunnianosoitus minulle ja koko seuralle. Tämä kertoo siitä, että jotain on tehty hyvin ja oikein. Ilman hyvää joukkuetta, hyviä pelaajia ja hyvää valmennustiimiä ei olisi tätä palkintoa tullut. Iso kiitos kuuluu apurille Benjamin Laurinkarille, Petrell kiittelee.

Jokipojat sijoittui Mestiksen runkosarjassa kolmanneksi.

– Alkukausi oli tuloksellisesti heikko, mutta saatiin suunta nopeasti käännettyä. Usko joukkueeseen oli koko ajan kova. Harmittaa niin kuin seitsemää muutakin pleijarijoukkuetta, ettei päästy katsomaan mihin olisi pleijareissa riittänyt.

– Kausi antoi todella paljon oppia. Sen oppi, että kunnioitus puolin ja toisin täytyy ansaita. Ensimmäisen kahden kuukauden jälkeen selvisi paljon asioita mitä arjessa ja pelitavassa pitää tällä sarjatasolla muokata kuntoon, Petrell kommentoi.

Lisää aiheesta Jokipoikien KOTISIVULLA.---
Published by: