Runkosarja päätökseen keskiviikkona - Imatran Ketterä runkosarjan voittaja

11.3.2020
Runkosarja päätökseen keskiviikkona - Imatran Ketterä runkosarjan voittaja

Picture: Tomi Sillanvuo

Mestiksen kauden 2019-2020 runkosarjan viimeinen kierros pelattiin keskiviikkona. Kolmen pisteen voittoihin päätöskierroksella Hermes, Ketterä ja RoKi. Kiekko-Vantaa voitti jatkoajalla ja Peliitat sekä IPK voittomaalikilpailun kautta voittoon.

Mestiksen runkosarja 2019-2020 saatiin päätökseen keskiviikkona. Runkosarjan voiton nappasi Imatran Ketterä ennen toiseksi tullutta IPK:ta. Kolmannelle sijalle ylsi Jokipojat ja viimeisenä kotiedun puolivälieriin saavutti SaPKo. Viidenneksi runkosarjassa tuli KOOVEE, kuudenneksi KeuPa HT ja TUTO Hockey oli seitsemäs. Viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin ylsi Kokkolan Hermes.

Kiekko-Vantaan ja RoKin kaudet päättyivät runkosarjaan ja Peliitat sekä Hokki jatkavat kautta Mestis-karsinnoissa.

Pistepörssin voitti Ketterän Jaakko Lantta 57 tehopisteellä (16+41). Maalipörssin ykköspyssy runkosarjassa oli Ketterän Rasmus Hämäläinen 32 osumallaan. Tulokkaiden pistepörssin vei Hermeksen Eetu Paasovaara. Puolustajien pistepörssin ykkönen oli KOOVEEn Jimi Kuronen 39 tehopisteellä (10+29).

Runkosarjassa parhaalla torjuntaprosentilla (91,88%) kiekot torjui Ketterän Santeri Lipiäinen.

Runkosarjan päätöskierros:

HOKKI - HERMES 3-5 (Tilastot)

KETTERÄ - JOKIPOJAT 5-0 (Tilastot)

KEUPA HT - PELIITAT 2-3 (VL) (Tilastot)

KOOVEE - IPK 5-6 (VL) (Tilastot)

ROKI - SAPKO 7-0 (Tilastot)

TUTO - KIEKKO-VANTAA 3-4 (JA) (Tilastot)

PUOLIVÄLIERÄPARIT:

Ketterä - Hermes
IPK - TUTO Hockey
Jokipojat - KeuPa HT
SaPKo - KOOVEE

Mestiksen pudotuspelit käynnistyvät lauantaina 14.3.


---
Published by: