Ketterän maalivahti Samuli Tervo laukoi maalin Hokin verkkoon

21.2.2020
Ketterän maalivahti Samuli Tervo laukoi maalin Hokin verkkoon

Picture: Shaun Duncan

Ketterän maalivahti Samuli Tervo laukoi maalin Hokkia vastaan. Turussa TUTOn ja KOOVEEn välisessä kuumassa kamppailussa yli 2200 katsojaa.

HOKKI - KETTERÄ 3-6

Hokin ja Ketterän välisessä ottelussa nähtiin maalivahti Samuli Tervon laukoma maali. Ketterä-vahti osui ajassa 58:55 Hokin yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia. Ketterän muista maaleista perjantaina vastasivat, kahdesti osunut Jaakko Lantta, kolmen pisteen iltaa viettänyt Valtteri Niemi (1+2), Sebastian Sjöholm, sekä Hokin omasta maalista maalintekijämerkinnän saanut Ville Paalanen. Hokin maalit viimeistelivät Mika Koivisto, Heikki Klemetti ja Risto Mattila.

TUTO - KOOVEE 2-1 (JA)

Marli Areenalle oli saapunut yli 2200 katsojaa seuraamaan TUTOn ja KOOVEEn välistä kohtaamista. Ottelussa sattui ja tapahtui, vaikka maalitili avattiin vasta kolmannessa erässä. Toisen erän lopulla KOOVEEn maalivahti Ville Kolppasella kiehahti ja tuloksena oli ulosajo. Samasta tilanteesta TUTOn Juho Mäkelälle tuomittiin 2 min. väkivaltaisuudesta. Ottelun avausmaalista vastasi kotijoukkueen Oskari Siiki. KOOVEEn tasoitusosuman laukoi Janne Seppänen, Roby Järventien erinomaisen esityön jälkeen. Jatkoajalla ratkaisun niittasi TUTOn Lassi Vanhatalo.

SAPKO - ROKI 4-6

Talvisalossa nähtiin vaiherikas kamppailu SaPKon ja RoKin välillä. Ottelun johtoasema vaihtui pelin aikana peräti viidesti. Lopulta RoKi taisteli ottelusta täyden pistepotin. Rovaniemeläisten tehomiehinä kolme pistettä kirjauttanut Niko Lahtinen (2+1), kaksi maalia viimeistellyt Miro Lehtimäki sekä puolustaja Samuli Rahikainen (1+1). Turkka Pumpanen laukoi yhden vieraiden osumista. Pässipaitojen maaleista kaksi viimeisteli Teemu Lämsä. Tatu Vihavainen (1+1) ja Roope Hirvonen osuivat myös. Matias Rauvolalle kaksi syöttöpistettä.

HERMES - JOKIPOJAT 3-2 (JA)

Kokkolassa tarjoiltiin huikea perjantai-illan jännitysnäytelmä. Jokipojat siirtyi johtoon avauserässä Jesse Ruotsin uran ensimmäisellä Mestis-maalilla. Toisessa erässä Jerry Sammalisto punnersi kotijoukkueen tasoihin. Kolmannessa erässä nähtiin kaksi osumaa. Ensin Tatu Kokkola vei vieraat jälleen johtoon, mutta vain 19 sekuntia myöhemmin Samu Markkula laukoi tasoitusosuman. Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla ajassa 62:55 Oskari Uomalan toimesta.


---
Published by: