Hyökkääjä Roope Nikkilä RoKiin

16.2.2020
Hyökkääjä Roope Nikkilä RoKiin

29-vuotias hyökkääjä Roope Nikkilä RoKiin.

Roope Nikkilä tuo lisävahvuutta RoKin hyökkäysosastolle loppukauden kattavalla sopimuksella.
Nikkilä on 29-vuotias Tampereelta lähtöisin oleva hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa, että keskushyökkääjänä. Hän on viihtynyt viime vuodet Ranskassa, jossa kahtena edellisenä kautena Ranskan pääsarjassa hän on tehnyt 44 tehopistettä 64 ottelussa. Mestis-kokemusta Nikkilällä on LeKin ja Kiekko-Vantaan riveistä.

- Hienoa palata Suomeen pelaamaan. Viimeiset vuodet Ranskassa ovat opettaneet paljon ja ovat täynnä mahtavia kokemuksia, sekä muistoja. Talven aikana alkoi kiinnostamaan ajatus pelata jälleen Suomessa ja olen iloinen, että RoKin kanssa asiat saatiin maaliin. Odotan innolla tulevia otteluita ja kovaa taistelua pudotuspelipaikasta, Nikkilä kertoo RoKin kotisivulla.


---
Published by: