Lisää vahvaa KHL-kokemusta TUTOon

15.2.2020
Lisää vahvaa KHL-kokemusta TUTOon

Picture: Tauvon Paikka

TUTO Hockeyn puolustus vahvistuu kokeneella Dmitry Megalinskyllä.

TUTO Hockey tiedotti lauantai-iltana tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Dmitry Megalinskyn kanssa. Megalinsky on pelannut KHL:ssä 435 ottelua.

TUTO vahvistuu toisella kokeneella KHL-pelurilla, kun Megalinsky liittyy ensi viikolla joukkueen vahvuuteen. Megalinsky on pelannut urallaan muun muassa 435 KHL-ottelua.

TUTOn päävalmentaja Antti Virtasen mukaan joukkue tarvitsi vahvistusta puolustuspäähän kevään ratkaisupelejä varten.

- Kevään ratkaisupelit ovat fyysisiä ja pelejä tulee paljon lyhyessä ajassa, joten silloin tarvitaan leveyttä kokoonpanoon ja sitä nyt saatiin. Lisäksi saimme erittäin kovan vahvistuksen, siitä kertoo jo herran ura. Megalinsky tuo joukkueeseemme myös valtavan määrän kokemusta, joka on nuorelle joukkueellemme tärkeää. Toimisto on tehnyt erinomaista työtä pelaajahankinnoissa. Odotan innolla ensi viikkoa ja ensimmäisiä yhteisiä jääharjoituksia.

Dmitry Megalinsky saapuu TUTOon intoa täynnä. Innokkuuteen on useampikin syy, ensinnäkin kauden ensimmäiset pelit ovat vihdoin edessä. Samalla vuorossa on uran ensimmäiset pelit Euroopassa.

- Olin kesällä edellisen seurani, KHL-joukkue Severstalin, harjoitusleirillä. Lopulta en saanut sopimusta heiltä, enkä muiltakaan KHL-seuroilta, joten jäin odottamaan muita tarjouksia. Kazakstanin liigan tarjous kariutui lopulta siihen, että liigassa on yläikäraja ulkomaalaispelaajille. Puolasta sain myös tarjouksen, mutta pelin taso ei vakuuttanut minua. Sitten sain tarjouksen TUTOlta, jossa näytti pelaavan myös minun vanha ystäväni Alexander Nikulin. Soitin hänelle ja hän kehui organisaatiota, kaupunkia, faneja ja pelin tasoa. Puhelun jälkeen pohdin vielä tunnin ja päätin hyväksyä TUTOn tarjouksen.

- Tulen TUTOon valtavalla innolla. Tämä on urani ensimmäinen kerta, kun pelaan Venäjän ulkopuolella. Tämä on myös ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun pääsen joukkueeseen, jolla on mahdollisuus menestyä. Aionkin nauttia kevään aikana TUTOn ja Turun tarjoamista uusista kokemuksista ja haluan voittaa TUTOn kanssa mestaruuden, jatkaa Megalinsky.

Lue lisää aiheesta TUTOn kotisivujen uutisesta.


---
Published by: