Risteilykeskuksesta Mestiksen yhteistyökumppani

4.12.2019
Risteilykeskuksesta Mestiksen yhteistyökumppani

Risteilykeskuksesta Mestiksen yhteistyökumppani.

Mestiksen ja Risteilykeskuksen yhteistyösopimuksen tarkoitus on lisätä kansainvälisten risteilyiden tunnettuutta lomailumuotona, sekä korostaa Risteilykeskuksen asiantuntemusta koko Suomen alueella jääkiekkoyhteisön keskuudessa. Samalla Mestis ja Risteilykeskus avaa myyntiin jääkiekkoyhteisölle suunnatun Karibian-risteilyn jääkiekolla höystettynä.

- Mestis tarjoaa nykyaikaisen, sitouttavan ja kustannustehokkaan markkinointialustan Risteilykeskukselle. Mestis on myös erittäin aktiivinen ja kekseliäs sosiaalisen median hyödyntämisessä markkinointikanavana. Tämä sopii erinomaisesti myös Risteilykeskuksen markkinointi- ja viestintästrategiaan, jossa tavoittelemme erityisesti milleniaalien huomiota, kommentoi Risteilykeskuksen varatoimitusjohtaja Petri Sirén alkavaa yhteistyötä.

Mestis 20-vuotisjuhlaristeily Karibialla

Mestiksen 20-vuotisjuhlaristeily on täydellinen lomapaketti auringosta ja jääkiekosta nauttiville. Matka sisältää muun muassa NHL-ottelun ja Karibian risteilyn luistelukentällä varustetulla laivalla.

- Halusimme järjestää näyttävän juhlamatkan Mestiksen 20-vuotisen historian kunniaksi. NHL-kiekkoa ja luksusristeilyn sisältävä matka täyttää kriteerit hienosti ja uskon, että juhlamatkalle on kysyntää jääkiekkoyhteisön keskuudessa, sanoo Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

Risteilykeskus tulee näkymään yhteistyön kautta kaikissa Mestiksen ottelutapahtumissa sekä laajasti Mestiksen muussa omassa sisällöntuotannossa. Esimerkiksi Risteilykeskuksen viikon pelaaja tullaan valitsemaan 18.11. alkaen.

Juhlaristeilyyn pääset tutustumaan tarkemmin klikkaamalla TÄSTÄ.


---
Published by: