RoKi rankkareilla voittoon sunnuntai-illan spektaakkelissa

17.11.2019
RoKi rankkareilla voittoon sunnuntai-illan spektaakkelissa

Picture: Sanna Lassila

RoKi nappasi arvokkaat kaksi pistettä sunnuntai-illan jännitysnäytelmästä voittamalla SaPKon voittomaalikilpailussa.

ROKI - SAPKO 4-3 VL

Sunnuntai-iltana Rovaniemellä tarjoiltiin jännittävä ja vauhdikas Mestis-kamppailu.
SaPKo siirtyi avauserässä johtoon Bernard Isiguzon ylivoimamaalilla. Toisen kaksikymppisen aikana maalinteossa onnistui puolestaan kotijoukkue. Nico Manelius tasoitti ottelun ja Riley Stadel vei isännät johtoon uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan.
Kolmannen erän alussa RoKi-puolustuksessa tapahtui sekaannus, jonka pässipaidat hyödynsivät ja Atte Karppinen naulasi 2-2-tasoitusosuman. Teemu Lämsä vei vieraat johtoon kauden ensimmäisellä osumallaan Juuso Wallin syötöstä. Rovaniemeläiset kampesivat vielä tasoihin, kun ajassa 58:10 Ville Heikkinen täräytti upean laukauksen johon Kasper Elo osui matkalla kohti SaPKo-vahti Oskari Salmisen vartioimaa maalia.
Voittomaalilpailussa maalinteossa onnistuivat SaPKolta Atte Karppinen ja RoKilta Olli-Matti Järvelä sekä Miro Lehtimäki.


---
Published by: