KeuPa HT, IPK, Peliitat ja KOOVEE voittoihin keskiviikkoiltana

13.11.2019
KeuPa HT, IPK, Peliitat ja KOOVEE voittoihin keskiviikkoiltana

Picture: Tomi Autio

Keskiviikkoillan otteluissa KeuPa HT, Peliitat, IPK varsinaisella peliajalla voittoihin ja KOOVEE jatkoaikavoittoon.

KEUPA HT - Hokki 7-1

KeuPa HT tuli vahvasti maajoukkuetauolta lyömällä taululle numerot 7-1. Keuruulaisten maalintekijöinä Jani Siekkinen (1+1), Janne Kettunen (1+2), Sakari Turtiainen (1+1), Janne Väyrynen (1+1), Joni Piipponen (1+1), William Mäkinen sekä Justus Mikkonen. Aleksi Rutanen saalisti kolme syöttöpistettä ja Janne Kumpulaiselle kaksi syöttöpistettä. Maalivahti Niko Parkkinen torjui ottelussa yhteensä 11 kertaa. Kajaanin Hokin maalista vastasi Mestiksen maalipörssin ykkösnimi Jarkko Harjula. KeuPa HT nousi Mestiksen sarjakärkeen.

JOKIPOJAT - IPK 3-4

Joensuussa jännittävien vaiheiden jälkeen vierasjoukkue IPK taisteli täyden pistepotin Iiisalmeen. Vierasjoukkueen maalintekijöinä Aatu Hämäläinen, Niki Koskinen, Jere-Matias Alanen sekä kauden kahdeksannen osumansa viimeistellyt Ilkka Pikkarainen. Ärjypaitojen maalareina Saku Kivinen, Tatu Kokkola ja Sami Mutanen.

KETTERÄ - PELIITAT 1-3

Illan vähämaalisimmassa ottelussa vierasjoukkue Peliitat kukisti perjantaina toisen Suomen Cupin mestaruutensa ottaneen Ketterän. Vierasjoukkue aloitti maalinteon toisessa erässä Paavo Tynin toimesta. Ketterä tuli kuitenkin tasoihin vain hetkeä myöhemmin Joel Olkkosen upean yksilösuorituksen päätteeksi. Joona Lankinen vei kolmannessa erässä heinolalaiset johtoon uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Peliittojen illan sankari löytyi tolppien välistä. Jasper Patrikainen koppasi yhteensä 36 torjuntaa ja sai tililleen myös syöttöpisteen Aleks Haatasen tyhjään maaliin iskettyyn ottelun lopulliseen niittiin.

TUTO HOCKEY - KOOVEE 3-4 JA

TUTOn ja KOOVEEn välinen kamppailu ratkesi lopulta jatkoajalla vieraiden Anton Ollikaisen viimeistelemällä rankkarimaalilla. Varsinaisella peliajalla maalinteossa turkulaisista onnistuivat Aaro Löyttymäki, Juho Mäkelä sekä Lassi Vanhatalo. Eetu Päkkilä, Jere Helenius sekä myös jatkoajalla osunut Anton Ollikainen olivat KOOVEEn viimeistelijät.


---
Published by: