Suomen Cupin finaali perjantaina

7.11.2019
Suomen Cupin finaali perjantaina

Picture: Aaro Nuoramo

Ketterä ja SaPKo kohtaavat perjantaina Hartwall Arenalla pelattavassa Suomen Cupin finaalissa.

Viime kaudella sekä Mestiksen mestaruuden, että Suomen Cupin pokaalin voittanut Imatran Ketterä puolustaa Cup-mestaruuttaan perjantaina Hartwall Arenalla SaPKoa vastaan.

- Suomen Cupin finaali on hieno kokemus ja osalle pelaajista ensimmäisiä tilaisuuksia pelata Hartwallilla. Aina kun pelataan pytystä, niin panos on kova. Tehdään kaikkemme, että saadaan pytty Savonlinnaan, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen kertoo Leijonat.fi artikkelissa.

Räsänen mainitsee myös, että Ketterä on materiaaliltaan kenties ylivoimaisin joukkue Mestiksessä, joten finaali on SaPKolle iso haaste ja hyvä mittari. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kaksi kertaa sarjaotteluissa, ja molemmilla kerroilla Ketterä oli niukasti parempi.

- Ketterä on selkeä ennakkosuosikki viime vuoden Cupin voittajana ja Mestiksen mestarina. Meillä on aina ollut hyviä ja tasaisia pelejä. Uskon, että tulee loistava finaali kaiken kaikkiaan, Räsänen jatkaa.

- SaPKo on huippujoukkue. Hyvin valmennettu, huippuvalmentaja ja kestomenestyjä Mestiksessä. Kyllä siellä on kova ilta tulossa, kommentoi puolestaan Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen.

- Cup-finaali on meille tärkeä tapahtuma, ja siksi on hienoa, että pääsimme finaaliin. Siihen otteluun panostetaan täysillä, Lehtonen päättää.

Suomen Cupin finaali pelataan Hartwall Arenalla perjantaina 8.11. osana Suomi-kiekkopäivää. Ottelu alkaa klo 19. Areenalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä tapahtumaa riittää koko päiväksi. Ovet aukeavat klo 14.
Suomi-kiekkopäivään on vapaa pääsy, mutta sisäänpääsy edellyttää Ticketmasterin järjestelmästä etukäteen hankittavaa ilmaislippua.
Kotikatsomoihin Suomen Cupin finaalin välittää Ruutu+.


---
Published by: