K-Vantaa nappasi TUTOn päänahan - Jokipojat voittoon SaPKosta

6.11.2019
K-Vantaa nappasi TUTOn päänahan - Jokipojat voittoon SaPKosta

Picture: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa nappasi TUTOn päänahan Trio Areenalla tiukan kamppailun jälkeen 3-2. Keskiviikkona kolmen pisteen voittoihin myös Jokipojat, Ketterä ja KOOVEE. KeuPa HT kukisti Hermeksen voittomaalikilpailussa. Maaottelutauolle lähdettäessä Ketterä pitää hallussaan sarjan kärkipaikkaa.

JOKIPOJAT - SAPKO 4-2

Jokipojat kukisti SaPKon kotikaukalossaan maalein 4-2. Ottelun hahmo oli hattutempun viimeistellyt Terry And. Sunnuntaina hattutempun iskenyt Saku Kivinen viimeisteli ärjypaitojen neljännen osuman. SaPKon illan maaleista vastasivat Kasper Piitulainen sekä Mestiksen pistepörssin kärkinimi Matias Lainio.

KETTERÄ - IPK 5-3

Ketterä nousi yksin sarjakärkeen voittamalla IPK:n kotonaan maalein 5-3. Ketterä johti ottelua 4-1 kolmannen erän puolivälissä, mutta Peli-Karhut kampesivat vielä maalin päähän. Ottelun lopullinen niitti syntyi tyhjiin vain 6 sek. ennen päätössummeria. Ketterän maalintekijät illan ottelussa Valtteri Niemi, Henry Karjalainen, Rasmus Hämäläinen, Jaakko Lantta ja Marlo Koponen. Aku Kestilä kirjautti tehot 0+3. Vierailta osuivat Niki Koskinen, Juuso Nevalainen sekä Ville Sippala. Sarjakärkeen noussut Ketterä kohtaa SaPKon perjantaina Hartwall Arenalla pelattavassa Suomen Cupin finaalissa.


KEUPA HT - HERMES 4-3 VL

KeuPa HT:n ja Hermeksen välinen ottelu venyi aina voittomaalikilpailuun asti. Varsinaisella peliajalla maaleja iskettiin vuorotellen. Hermeksen illan viimeistelijät olivat Reko Tornberg, Heikki Harju sekä Jerry Sammalisto. Keuruulaisten maaleista vastasivat, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt, Konsta Keteli sekä kahdesti osunut William Mäkinen. Mäkinen onnistui maalinteossa myös voittomaalikilpailussa. Juho Koivusaari oli toinen maalinteossa rankkareilla onnistunut keuruulainen.

KOOVEE - PELIITAT 7-1

Illan selvimmät numerot taululle löi KOOVEE kaatamalla Peliitat 7-1. Tamperelaisille onnistumisia tuli laajalta rintamalta, sillä kaikki seitsemän maalia lähti eri pelaajien mailojen lavoista. Illan tehomiehenä hääri Mestiksen lokakuun all stars-kentälliseenkin valittu puolustaja Jimi Kuronen 1+2 tehoilla. Muut KOOVEEn maalintekijät Juho Jokiharju, Erik Ahopelto, Miika Heikkilä, Topias Haapanen, Elias Elomaa ja Mikko Pukka. Peliittojen ottelun ainoan osuman viimeisteli Joona Monto.

KIEKKO-VANTAA - TUTO HOCKEY 3-2

Kiekko-Vantaa ja TUTO tarjoilivat jälleen kiihkeän kamppailun Trio Areenan keskiviikkoillassa. Aleksi Poikola ohjasi TUTOn johtoon avauserässä. Toisen erän alkupuolella lohipaidoilta nähtiin kaksi maalia nopeaan tahtiin. Ensin osui Joonas Niemelä ja heti perään Eetu Mäki. Maalien välissä ehti kulua vain 11 sekuntia. Toisen erän aikana Niko Ahoniemi toi turkulaiset tasoihin tarkalla laukauksellaan. Ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi kolmannen erän alussa ajassa 41:40 Samuel Sikstuksen toimesta. Kolmannessa erässä nähtiin vielä runsaasti maalipaikkoja, mutta sekä Kiekko-Vantaan maalivahti Aleksanteri Heiskanen että TUTOn Samu Lonkila pelasivat maaleillaan erinomaisesti ja näin ei lisäosumia Tikkurilassa nähty. Lohipaidat ovat pelanneet kaksi ottelua päävalmentajan vaihdoksen jälkeen ja voittanut niistä molemmat.


---
Published by: