Mika Koivisto Hokin hyökkäykseen

26.10.2019
Mika Koivisto Hokin hyökkäykseen

Picture: Hokki

Kajaanin Hokki on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Mika Koiviston kanssa.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Mika Koivisto, 27, on tuttu nimi kajaanilaisyleisölle. Koivisto pelasi Hokissa kaudet 2012–2013 ja 2013–2014. Alkukauden Koivisto pelasi Ruotsin 1. divisioonan Mörrums GoIS:n riveissä.

– Olimme kiinnostuneita Kojosta jo kesällä, ja nyt kun kuulimme hänen palaavan ulkomailta, niin olimme heti valmiita reagoimaan, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen kertoo tilanteesta kajaanilaisten tiedotteessa.

– Tämä tuntuu kotiinpaluulta! Joukkueessa on paljon kavereita ja olen kuullut, että pukukopissa on hyvä pöhinä. On nastaa päästä sekoittamaan palettia omalla pensselillä, kommentoi puolestaan Mika Koivisto.

Lue lisää aiheesta Kajaanin Hokin KOTISIVULTA.


---
Published by: