KOOVEE kampesi sarjakärkeen - IPK löylytti lohipaitoja

26.10.2019
KOOVEE kampesi sarjakärkeen - IPK löylytti lohipaitoja

Eetu Mäkiniemi oli KOOVEEn voiton takuumies lauantaina. (Picture: Jarno Hietanen)

KOOVEE kampesi sarjakärkeen hakemalla arvokkaat vieraspisteet Imatralta. IPK murskasi Kiekko-Vantaan puhtaasti 6-0. Hermes, Jokipojat ja SaPKo myös voittoihin lauantai-iltana.

HERMES - TUTO 4-3

Hermeksen ja TUTOn välisen ottelun ratkaisu venyi viime hetkille asti. Ratkaisun makua oli jo, kun kotijoukkueen Henri Limma viimeisteli tyhjään maaliin lukemiksi 4-2, TUTOn yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia. Lopussa nähtiin kuitenkin vielä tiukka taistelu, kun Lassi Vanhatalo onnistui kaventamaan illan toisella osumallaan lukemat 4-3:een. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, joten kolme pistettä jäi Kokkolaan. Limman lisäksi Hermeksen maaleista vastasivat Juho Korhonen kahdesti sekä Heikki Harju. Turkulaisista maalinteossa Vanhatalon lisäksi onnistui Oskari Siiki.

IPK - KIEKKO-VANTAA 6-0

Iisalmessa puolestaan kotiyleisön ei tarvinut jännittää voittoa viime hetkille. Peli-Karhut tulivat otteluun ryminällä ja avauserän jälkeen Kankaan montun tulostaululla komeili jo lukemat 4-0. Niki Koskinen, Severi Immonen (uran 1. Mestis-maali), Mikko Juusola ja Lauri Huhdanpää avauserän maalintekijät. Toisen erän aikana isännät löivät vielä pari kaappia lisää Henri Knuutisen ja Janne Koposen toimesta. IPK:n maalivahti Tuomas Toloselle nollapeli irtosi 16 torjunnalla.

KETTERÄ - KOOVEE 1-4

Imatralla vierasjoukkue KOOVEEn voiton takuumiehenä oli erinomaisesti torjunut maalivahti Eetu Mäkiniemi. Mäkiniemelle kertyi ottelussa yhteensä 37 torjuntaa. Vierasjoukkueen maalit viimeistelivät Miro Nalli, Jimi Kuronen, Jere Helenius ja Erik Ahopelto. Ketterän illan ainoan osuman viimeisteli Jaakko Lantta. Kun TUTO jäi pisteittä Kokkolassa nousi KOOVEE voiton turvin sarjakärkeen.

PELIITAT - JOKIPOJAT 1-6

Heinolassa kotijoukkue aloitti maalinteon Eemeli Jeskasen toimesta, kun vain reilu minuutti oli pelattuna avauserästä. Maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi isäntäjoukkueelle, sillä se jäi Peliittojen illan ainoaksi. Vierailta viimeistelyssä onnistuivat Teemu Siironen, Sami Mutanen, Joonas Larinmaa kahdesti, Lassi Raitanen sekä Matias Varttinen. Voitto oli Jokipojille jo kolmas peräkkäinen.

SAPKO - HOKKI 5-2

SaPKo jatkoi vahvoja otteita nappaamalla viikonlopun toisen kolmen pisteen voiton. Lauantai-iltana kaatui Kajaanin Hokki maalein 5-2. Pässipaitojen maait iskivät Kasper Piitulainen, Matias Lainio, Tuomo Viitasalo, Henri Keskilohko sekä Joonas Savolainen. Tatu Vihavainen kirjautti itselleen kaksi syöttöpistettä. Vierasjoukkueen maalit viimeisteli Samu Pyykkönen ja Risto Mattila. Pistepörssin kärkinimi Jarkko Harjulalle kaksi syöttöpistettä. SaPKo nousi tasapisteisiin sarjakärki KOOVEEn kanssa.


---
Published by: