IPK, Jokipojat, SaPKo ja TUTO voittoihin perjantai-iltana

25.10.2019
IPK, Jokipojat, SaPKo ja TUTO voittoihin perjantai-iltana

Picture: Darren Rose

Perjantai-illan kamppailuissa IPK sekä SaPKo nappasivat täydet pistepotit ja Jokipojat voitti jatkoajalla. TUTO Hockey nousi sarjakärkeen rankkarivoiton turvin.

HOKKI - IPK 4-6

IPK vei nimiinsä myös kauden toisen viitostien derbyn. Hokki avasi maalihanat Risto Mattilan ylivoimamaalilla, mutta avauserän neljä seuraavaa maalia iski vierasjoukkue. Henri Knuutinen tasoitti ottelun uran 1. Mestis-maalillaan ja Janne Katosalmen, Janne Koposen sekä Aatu Hämäläisen maalien turvin ensimmäiselle tauolle lähdettiin 1-4-lukemista. Toisessa erässä nähtiin ehkäpä koko kierroksen komein maali, kun Mikko Juusola viimeisteli, ottelun voittomaaliksi muodostuneen osuman, komean yksilösuorituksen päätteeksi. Kolmannessa erässä kotijoukkue sai hyvän loppukirin aikaiseksi ja nousi maalin päähän Heikki Klemetin, Samu Markkulan ja pistepörssin kärkinimi Jarkko Harjulan maaleilla. Loppulukemiksi 4-6 niittasi tyhjiin Ilkka Pikkarainen.

JOKIPOJAT - KIEKKO-VANTAA 4-3 JA

Jokipojat ja Kiekko-Vantaa tarjoilivat joensuulaisille jatkoajalle venyneen jännistysnäytelmän. Lohipaitojen taitava hyökkääjä Mikael Saha viimeisteli avauserän ainoan maalin Eetu Mäen ja Julius Valtosen esityöstä. Toisessa erässä ärjypaidat tulivat rinnalle ja menivät ohi, Tatu Kokkolan ja Matias Varttisen maaleilla. Kiekko-Vantaan Petteri Villanen viimeisteli kolmannessa erässä uransa ensimmäisen ja toisen Mestis-maalinsa. Villasen maalien välissä Jokipoikien Jaakko Kuusisto onnistui maalinteossa ja varsinainen peliaika päättyi siis 3-3. Voittomaali syntyi ajassa 61:58 Saku Kivisen toimesta.

KEUPA HT - SAPKO 3-7

SaPKo tuli vahvasti otteluun sarjakärjen paikkaa ennen perjantain otteluita hallussaan pitänyttä KeuPa HT:ta vastaan. Pässipaidat maalasivat avauserässä tasakentällisin, alivoimalla ja ylivoimalla. Maalintekijöinä Joonas Savolainen, Matias Rauvola sekä Kasper Piitulainen. Isänniltä ensimmäisessä erässä osui Joel Järvenpää. Tino Siren ja Juuso Walli jatkoivat SaPKon maalitehtailua ottelun toisella kaksikymppisellä ja Jani Siekkinen viimeisteli KeuPan kavennusosuman.
Kolmannessa erässä sama trendi jatkui. SaPKo iski kahdesti Roope Hirvosen ja Matias Lainion toimesta ja kotijoukkue kerran Olli Aitolan maalilla.

TUTO HOCKEY - KETTERÄ 5-4 VL

TUTO Hockey nousi sarjakärkeen kukistamalla Ketterän lopulta voittomaalikilpailun jälkeen 5-4. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Juho Virtanen kahdesti, tulokkaiden pistepörssin kärkinimi Lassi Vanhatalo sekä myös rankkariskabassa onnistunut Niko Ahoniemi. Vieraiden maalit viimeistelivät Sebastian Sjöholm, Nicklas Nousiainen, Rasmus Hämäläinen sekä Arttu Rämö. Voittomaalikilpailussa TUTO-maalivahti Samu Lonkila ei päästänyt yhtään kiekkoa selkänsä taakse maaliin. Jonne Jantunen oli toinen maalinteossa rankkareissa onnistunut pelaaja Ahoniemen lisäksi.


---
Published by: