Ville Räsänen Jokipoikien puolustukseen

15.10.2019
Ville Räsänen Jokipoikien puolustukseen

Puolustaja Ville Räsänen tekee paluun Jokipoikien riveihin.

Jokipojat on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 21-vuotiaan puolustaja Ville Räsäsen kanssa. Sopimuksessa on siirron Liigaan mahdollistava pykälä, joka astuu voimaan joulukuun alusta.

– Mukava saada Ville takaisin Joensuuhun. Ville oli itse yhteydessä ja halukas tulemaan takaisin Jokipoikiin. Me halusimme tarjota omalle kasvatille mahdollisuuden palata kotiin. Ville saapuu hyvään aikaan joukkueeseen, sillä pakistossa on kolhuja, Mehtimäki Oy:n puheenjohtaja Jarkko Immonen kertoo Jokipoikien kotisivulla.

– Hyvillä mielin tulen Jokipoikiin pelaamaan. Hienoa päästä takaisin kotiin ja mukava päästä pelaamaan hallissa, josta kaikki on saanut alkunsa. Alla on rikkonaisia kausia, mutta nyt kroppa on kunnossa ja odotan innolla pelaamaan pääsemistä, kommentoi puolestaan Ville Räsänen.

Räsänen on Carolina Hurricanesin 7.kierroksen varaus kesältä 2017.


---
Published by: