Vili-Jesper Koivula TUTOn hyökkäykseen

15.10.2019
Vili-Jesper Koivula TUTOn hyökkäykseen

Picture: Jarno Hietanen

Hyökkääjä Vili-Jesper Koivula liittyy TUTO Hockeyn riveihin.

TUTO Hockey on vahvistanut hyökkäystään 24-vuotiaalla Vili-Jesper Koivulalla. Koivula liittyy TUTOon KOOVEEn miehistöstä. Viime kaudella Koivula iski 24 Mestis-maalia tamperelaisten riveissä.
Koivulasta on kaavailtu TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Liigaan siirtyneen Joel Janatuisen korvaajaa.

- Olimme valmiita odottamaan vaikka helmikuulle, että löydämme sopivan korvaajan Janatuiselle. Lopulta odotusaika kesti vain 15 minuuttia, kunnes saimme tietää, että Koivula olisi saatavilla. Työskentelimme koko viikonlopun ajan saadaksemme siirron kannalta tärkeät tausta-asiat kuntoon. Nyt voimme ilolla kertoa kannattajillemme, että Koivula on TUTOn mies. Hän saapuu joukkueen vahvuuteen tiistaina. Illan treenien jälkeen tiedämme onko debyytti vuorossa jo huomenna Keuruulla vai vasta perjantaina Marli Areenalla. Pelaajana Koivula täyttää meidän hakukriteerit erinomaisesti. Etsimme Janatuisen korvaajaksi klassista maalintekijää, ja sellaisen saimme Koivulan myötä joukkoihimme, kommentoi Aittola TUTOn kotisivujen uutisessa.---
Published by:

#22
Vili-Jesper Koivula
KOOVEE