KOOVEE, Hokki, SaPKo ja KeuPa voittoihin keskiviikkona

10.10.2019
KOOVEE, Hokki, SaPKo ja KeuPa voittoihin keskiviikkona

Picture: Tomi Autio

KOOVEE, SaPKo ja Hokki nappasivat keskiviikkoiltana kolmen pisteen voitot. KeuPa HT haki kaksi pistettä Kokkolasta voittomaalikilpailun jälkeen.

HERMES - KEUPA HT 2-3 VL

Kokkolan keskiviikkoiltana nähtiin tasainen ja tapahtumarikas kamppailu. Ottelun voittaja ratkaistiin pitkän kaavan mukaan voittomaalikilpailussa. Varsinaisella peliajalla KeuPasta osuivat Joni Piipponen ja Joel Järvenpää. Kotijoukkue Hermeksen maaleista vastasivat Juho Korhonen sekä Atte Mäkinen. Joni Piipponen ratkaisi lisäpisteen keuruulaisille voittomaalikilpailussa.

HOKKI - JOKIPOJAT 4-1

Hokki palasi takaisin voittojen tielle kukistamalla Jokipojat kotikaukalossaan maalein 4-1. Hokin maalintekijät keskiviikkona Risto Mattila, Tuomas Komulainen, Sami Tamminen sekä Samuel Salonen tyhjiin ottelun lopulla. Ärjypaitojen maalin ohjasi sisään Miro Väänänen. Hokin sankari oli maalivahti Teemu Seppänen 42 torjunnallaan. Jokipoikien maalivahti Dominik Salamalle kertyi ottelussa yhteensä vain 8 torjuntaa.

KOOVEE - TUTO Hockey 4-1

Mestiksen kärkikamppailussa KOOVEE nappasi voiton ja sarjataulukon kärkipaikan TUTOlta. Ensimmäiselle erätauolle ottelussa mentiin maalittomassa tasatilanteessa. Toisessa erässä kotijoukkue pääsi niskan päälle Anton Ollikaisen, Miika Heikkilän ja Eetu Päkkilän maaleilla. Ottelun viimeisessä erässä molemmat onnistuivat kertaalleen. KOOVEEn Miro Nalli vei isännät jo 4-0-johtoon ja TUTOn illan ainokaisen iski tarkalla laukauksella Niko Ahoniemi.

SaPKo - IPK 3-2

Savonlinnan keskiviikkoilta tarjoili jännitysnäytelmän SaPKon ja IPK:n välillä. Pässipaidat veivät lopulta täyden pistepotin 3-2-voitolla. Juuso Forsström aloitti maalinteon toisessa erässä. Jere-Matias Alanen toi vieraat vielä tasoihin, mutta SaPKo iski erän aikana vielä kahdesti Joonas Savolaisen ja Atte Karppisen toimesta. Kolmannessa erässä Ville Sippala toi vieraat vielä maalin päähän, mutta isännät pitivät pintansa ja pisteet jäivät Savonlinnaan.


---
Published by: