Ketterän Sjöholm ja Hermeksen Paulaharju viimeistelivät hatullisen maaleja

5.10.2019
Ketterän Sjöholm ja Hermeksen Paulaharju viimeistelivät hatullisen maaleja

Picture: Aaro Nuoramo

Lauantai-iltana nähtiin jälleen maalirikas Mestis-kierros. Hattutempuista vastasivat Ketterän Sebastian Sjöholm sekä Hermeksen Sampo Paulaharju. Kierroksen muina pistemiehinä kunnostautuivat SaPKon Matias Lainio 1+3 sekä Hermeksen puolustaja Juuso Ketola 1+3.

HERMES - HOKKI 10-1

Viimein kotikaukaloonsa pelaamaan päässyt Kokkolan Hermes tarjoili kannattajilleen todellisen maalijuhlan. Isännät ottivat komennon heti avauserästä lähtien ja Hermes nappasi kauden avausvoittonsa murskalukemin 10-1. Sampo Paulaharju viimeisteli ottelussa hattutempun. Puolustaja Juuso Ketola saalisti tehopisteet 1+3 ja Riku Sihvonen 1+2.

IPK - SAPKO 2-6

SaPKo oli tyly vieras ja katkaisi IPK:n kolmen ottelun voittoputken ratkaisemalla ottelun toisen erän neljällä maalilla. Pässipaitojen Matias Lainio oli ottelun paras pistemies 1+3 tehoilla. Lainio viimeisteli maalinsa rangaistulaukauksesta toisen erän puolivälissä. Matias Mutikainen heilutti maaliverkkoa kahdesti ottelun avauserässä. IPK-maalivahti Henri Kiviaho torjui ottelussa yhteensä 34 kertaa ja SaPKo-veskari Oskari Salminen 30 kertaa.

JOKIPOJAT - TUTO Hockey 2-3 JA

Joensuussa ottelun ratkaisu haettiin jatkoajalta asti. Varsinaisella peliajalla Jokipoikien molemmat maalit teki kapteeni Esa Lehikoinen. Turkulaisten maalit viimeistelivät Aaro Löyttymäki sekä Juho Mäkelä. Molempiin maaleihin syöttöpisteet Jonne Virtaselle. Jatkoajalla tulokkaiden pistepörssiä johtava Lassi Vanhatalo toimitti kiekon maalille ja Erik Embrich ohjasi taitavasti kiekon ohi Kasperi Kotkaniemen ja kaksi pistettä matkasivat TUTOn mukana Turkuun.

Kiekko-Vantaa - Ketterä 4-5

Myös vantaalaisyleisölle tarjoiltiin todellista trilleriä Trio Areenalla. Ketterä karkasi toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle, mutta lohipaidat eivät antaneet periksi ja kampesivat lopulta Roope Reinin (1+1) maalilla tasoihin ajassa 54:13. Ketterän Sebastian Sjöholm ratkaisi kuitenkin ottelun illan kolmannella maalillaan, kun varsinaista peliaikaa oli pelaamatta reilu kaksi minuuttia. Sebastian Sjöholmin lisäksi Ketterän parhaina pistemiehinä kolme syöttöpistettä mieheen kirjauttaneet Mikko Haaparanta sekä Jaakko Lantta. Kiekko-Vantaan tehokkain oli Harri Kainulainen pisteillä 2+1.

RoKi - Peliitat 3-4 VL

Rovaniemellä molemmat joukkueet metsästivät kauden avausvoittoaan ja ottelu eteni tasatahtiin aina voittomaalikilpailuun asti. Varsinaisella peliajalla maaleja iskettiin vuorotellen maali per erä molemmille. Ratkaisumaalin Peliittojen hyväksi voittolaukauskilpailussa viimeisteli 18-vuotias hyökkääjälupaus Aleks Haatanen.


---
Published by: