Juuso Forsström jatkaa SaPKossa - Juuso Walli savonlinnalaisten takalinjoille

28.5.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

SaPKo tiedotti kahdesta pelaajasopimuksesta tiistaina.

Juuso Forsström aloittaa SaPKossa viidennen kautensa. Joukkueen monivuotinen kapteeni on tärkeä pelaaja sekä kopissa, että kentällä. Toistaiseksi 334 Mestiksen runkosarjan ottelua pelannut 29-vuotias hyökkääjä on sarjan kokeneimpia pelaajia ja tietää sarjan vaatimukset.

SaPKon puolustukseen saadaan kokoa ja raamikkuutta, kun Porilaiskasvatti ja SaPKossa mestaruudenkin 2017 voittanut Juuso Walli palaa pässipaitaan tulevan kauden kattavalla sopimuksella. 195-senttinen ja lähes 100 Liigaottelua pelannut Juuso on tärkeä palanen SaPKon puolustusosastoa!

Tiedote: SaPKo


---
Published by: Mestis