TUTO tiedotti pelaajasopimuksista - Oskari Siiki TUTO-nuttuun

22.5.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

TUTO tiedotti uusista pelaajasopimuksista.

TUTO Hockey ja Oskari Siiki ovat solmineet kauden 2019-2020 kattavan pelaajasopimuksen. Siiki siirtyy TUTOn riveihin Turun Palloseurasta.

24-vuotiaalla hyökkääjällä on vyöllään yhteensä 167 Liiga-ottelua, pääosin TPS:n riveissä. Kaudella 2015-2016 Siiki pelasi Espoon Bluesissa 21 ottelua ja tuolla samalla kaudella hän edusti myös TUTOa yhdessätoista ottelussa. Mestis-kokemusta Turussa syntyneelle pelimiehelle on TUTOn lisäksi kertynyt myös SaPKosta. Savonlinnasta Siikin takataskuun tarttui muun muassa Mestiksen mestaruus kaudelta 2016-2017.

- Todella hyvillä fiiliksillä siirryn TUTOon. Hyvä siirto urani kannalta. Ison roolin ja vastuun myötä tiedän, että pystyn ottamaan TUTOssa isoja kehitysaskeleita pelaajana. Tottakai tavoitteena on olla joukkueen johtava pelaaja, johon voi luottaa paikassa kuin paikassa. Valehtelisin jos väittäisin, että tehopisteet ja maalit ei olisi henkilökohtaisena tavoitteena, mutta uskon että ne tulevat sieltä kun joukkueena menestytään, kommentoi Siiki.

- Mestis-rekrytointi on aina kiinni siitä, mitä vuosikerta tarjoaa. Olisimme valmennuksen kanssa ottaneet Siikin hyvin mielellämme jo vuosi sitten korvaamaan Keinäsen, Näpin tai Juuselan jättämät aukot "tehtaan takuu" -maalitykkinä, mutta mies oli vielä liigassa sopimuksella. Erityisesti tässä vaiheessa ilahduttaa se, että Siiki oli valmis ja halukas tekemään sopimuksen TUTOon, eikä jäänyt odottamaan tai kyttäilemään ulkomaita/liigaa. Annamme tälle ison arvon, koska pelaaja nimenomaan halusi tulla tässä vaiheessa uraansa Miika Elomon valmennukseen edustamaan TUTOa. Siiki on luontainen maalitykki joka elää tuloksesta ja sitä kautta hänen onnistumiset mitataan. Hän on meille tuloksen tekemisessä äärimmäisen tärkeä pelaaja ja tulee vastaamaan huutoon, kertoo TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Aiemmin TUTO tiedotti tehneensä jatkosopimukset Juho Mäkelän, Juho Virtasen, Jere Karlssonin ja Eetu Salmelan kanssa.


---
Published by: Mestis