Niko Mikkola jatkaa Rovaniemellä - Eddie Ahlmark RoKin takalinjoille

15.5.2019
Tämä uutinen on tuotu Mestiksen vanhoilta sivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.

RoKin puolustus saa odotettua vahvistusta, kun Niko Mikkola kirjoitti vuoden jatkosopimuksen ja Eddie Ahlmark siirtyy Hermes-paidasta Rovaniemelle niin ikään vuoden sopimuksella.

22-vuotias Niko Mikkola pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa RoKissa. Peliaikaa tuli pääasiassa Mestis-joukkueesta, mutta Niko oli auttamassa myös kahden ottelun verran A-nuorisa. Päävalmentaja Santeri Immonen odottaa Mikkolan ottavan askeleen urallaan eteenpäin.

— Nikon odotan jatkavan siitä mihin keväällä jäi. Hänellä oli iso rooli kiekollisessa pelissä, oikealta pelaava pakki. Hyvä, eteenpäin haluava tyyppi. Uskon, että hän ottaa seuraavan askeleen, mikä pitää sisällään tasaisuuden ja puolustupelin jämäkkyyden.

21-vuotias Eddie Ahlmark tekee paluun Rovaniemelle yhden Kokkolassa vietetyn kauden jälkeen. Ahlmark kävi kaudella 2017-18 neljän ottelun mittaisella lainalla Vaasan Sportin A-nuorista RoKissa. Mies pelasi päättyneellä kaudella 42 ottelua Hermeksen Mestis-joukkueessa.

— Eddie kävi toissa kaudella meidän mukana ja jäi hyvä kuva hänestä. Hän on jämäkkä puolustaja ja sopii meidän pelityyliimme. Odotan innolla hänen peliesityksiään, kommentoi urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola Ahlmarkin siirtymistä Rovaniemelle.


---
Published by: Mestis