IPK hankki latvialaishyökkääjä Ainars Podzinsin

Mestiksessä viimeisenä majaileva IPK on hankkinut vahvistuksen hyökkäyspäähänsä.

IPK on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen latvialaishyökkääjä Ainars Podzinsin, 24, kanssa. Sekä Venäjän että Latvian passit omaava Podzins on tällä kaudella pelannut neljä ottelua Saksassa DEL2-liigassa EHC Bayreuth -joukkueessa (1+2) sekä viimeisimmäksi 11 ottelua AlpsHL-liigassa itävaltalaisessa Kitzbuheler EC -joukkueessa (7+5).

Podzinsilla on KHL-kokemusta neljältä kaudelta kolmesta eri joukkueesta yhteensä 96 ottelun verran (6+6). Hänen edustamansa KHL-seurat ovat olleet Dinamo Riga (2010-2012), Vityaz Chekhov (2012-2013) ja Vityaz Podolsk (2013-2014).

"Tällä hankinnalla haemme ratkaisuvoimaa ja täydennystä hyökkäykseemme ja varsinkin sentteriosastollemme. Pyrimme kaikin keinoin pitämään kiinni Mestis-paikasta ja uskon, että Ainars auttaa meitä siinä. Positiivista on myös se, että hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös laidassa", kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

 

Podzins on saapunut Iisalmeen ja hän esiintyy IPK-paidassa ensimmäisen kerran perjantain kotiottelussa Jokipoikia vastaan.

Lähde: IPK

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next