Petteri Nummelin TUTO Hockeyn riveihin!

Mestiksessä toisena majaileva TUTO Hockey ilmoitti torstai-iltapäivällä kovan luokan vahvistuksesta, kun se hankki Leijona-legenda Petteri Nummelinin riveihinsä loppukauden kattavalla sopimuksella.

 

44-vuotias puolustaja on pelannut alkukauden Norjan pääsarjajoukkue Storhamarissa tehden 17 otteluun tehot 3+10=13.

Suomen ensimmäistä maailmanmestaruutta vuonna 1995 voittamassa olleella Nummelinilla on tuon mestaruuden lisäksi vyöllään neljä aikuisten MM-hopeaa, kaksi MM-pronssia, sekä olympialaisten hopeamitali. Seurajoukkuetasolla Nummelinilla on yhden SM-kullan lisäksi kaksi Sveitsin mestaruutta.

Kotikonnuilleen Turkuun palaava Nummelin tuo TUTO Hockeyn riveihin valtavan kokemuksensa lisäksi maajoukkueestakin tuttua kiekollista virtuoosimaisuutta. Nummelinin on tarkoitus pelata ensimmäinen ottelunsa turkulaisten riveissä maajoukkuetauon jälkeen. Mies on innoissaan siirrostaan Turkuun.

"Kyllähän tässä on olo kuin pikkupojalla. Pääsee pikku hiljaa treenien kautta pelaamaan. Pitkä matka on kuljettu ja viimeksi oon pelannut täällä Kupittaalla varmaan vuonna 1992. Kupittaalla on ollut hyvä pöhinä ja yritän auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa" 

"Olosuhteet Norjassa olivat tosi hyvät. Uuden päävalmentajan kanssa pelitavat ei sopineet ihan yhteen ja lopputulemana on, että tässä ollaan TUTOn paita päällä. Nyt ollaan hyvissä fiiliksissä ja paikat on kunnossa. Joskus sanotaan, ettei sillä valmentajalla ole väliä, mutta ainakin tässä siirroksessa sillä oli iso merkitys", kommentoi Nummelin.

TUTOn päävalmentaja Miika Elomo on mielissään kokeneen pelaajan saamisesta Turkuun.

"Erittäin hyvät fiilikset, Nummelin on erikoisosaamiseltaan tämän sarjan parhaimmistoa. Tavoitteena on menestyminen ja Mestiksen voittaminen. Mä olen tosi iloinen organisaation ja Turun puolesta", myhäilee Elomo.

Lähde: TUTO Hockey
Kuva: Jarno Tauvo/Tauvon Paikka/TUTO Hockey

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next