TUTO hakee jatkoa voittoputkelleen perjantain rästipelissä

Vaikka Mestis on maajoukkuetauolla, niin Turussa taistellaan perjantaina sarjapisteistä tammikuulta rästiin jääneessä ottelussa. TUTO Hockeyn ja LeKin välinen kamppailu piti alkujaan pelata jo perjantaina 13.1. Marli Areena sai kuitenkin kokea epäonnenpäivän kirouksen, kun sen tekniikka petti ja näin peli jouduttiin perumaan.

TUTO hakee perjantaina jatkoa kolmen ottelun voittoputkelleen LeKin kustannuksella. Vierailija LeKi lähtee otteluun myös voitto allaan, kun se kaatoi viime lauantaina IPK:n kotonaan lukemin 4-1. Voiton takuumiehenä toimi Janne Seppänen, joka kartutti pistetiliään tehoilla 1+1. Myös TUTO pelasi viimeisimmän ottelunsa juuri IPK:ta vastaan vieden ottelun vieläkin komeammin lukemin 7-1. Turkulaisten tulitusta johti nuori puolustaja Samu Suominen kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään.

Sarjakakkonen TUTO tarvitsee pisteitä jahdatessaan neljän pisteen karkumatkalla olevaa SaPKoa. LeKi taas tarvitsee pisteitä kipeästi säilyttääkseen viimeisen pudotuspelipaikkansa kahden pisteen päässä niskaan hengittäviltä Espoo Unitedilta ja JYP-Akatemialta.

Liput otteluun tuttuun tapaan TICKETMASTERISTA.

Ottelu suorana lähetyksenä FANSEATILTA.

Kaikki peruuntuneeseen otteluun ostetut liput käyvät myös tulevan perjantain ottelussa. Peruuntuneeseen peliin ostetun lipun voi myös palauttaa kaikissa Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoissa tai sen voi vaihtaa johonkin toiseen TUTO Hockeyn otteluun.

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next