Venäläishyökkääjä Artyom Pugolovkin siirtyy RoKiin

Mestiksessä sijalla 11 majaileva RoKi on kiinnittänyt riveihinsä laitahyökkääjä Artyom Pugolovkinin loppukauden kestävällä sopimuksella. Pugolovkin siirtyy RoKiin Khimik Voskresenskin joukkueesta.

25-vuotias Pugolovkin on Moskovan Spartakin kasvatti, joka omaa kokemusta Spartakin lisäksi Medvescak Zagrebin ja Atlant Mytischin KHL-joukkueista. Kolmen edellisen kauden aikana Pugolovkin on pelannut pääosin Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssa. RoKiin ja Suomeen hän lähtee hakemaan nostetta uralleen tavoitteenaan päästä RoKin kautta Liigaan.

Pugolovkin saapui Rovaniemelle torstaina päivällä ja oli mukana jo torstai-iltapäivän harjoituksissa. Hänet nähdään tositoimissa jo perjantain kotiottelussa Kiekko-Vantaata vastaan Lappi Areenalla, mikäli hänen pelilupansa ehtii valmiiksi ennen ottelun alkua.

"Pugolovkin on tyypillinen venäläisen kiekkokoulun käynyt pelaaja eli hyvä luistelija ja taitava kiekonkäsittelijä. Odotamme hänen tuovan meille lisää tehoja ja leveyttä hyökkäyspään pelaamiseen. Hän tulee meille sikäli hyvään saumaan, että Jussi Pelto-Arvo ja Jarkko Harjula ovat sivussa pienten loukkaantumisten vuoksi tämän viikon peleistä pitkäaikaispotilaan Antti Järvelän lisäksi", kommentoi RoKin päävalmentaja Petteri Hirvonen.

Lähde: RoKi

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next