TUTOlle neljä tärkeää jatkosopimusta

Mestiksessä toisena oleva TUTO on tehnyt kahden vuoden mittaiset jatkosopimukset Samu Suomisen, Juho Virtasen, Jere Karlssonin ja Kalle Valtolan kanssa. Kaikkien pelaajien sopimukset ulottuvat kevääseen 2019 asti.

Kahdella edellisellä kaudella Turun Palloseuran A-junioreiden kapteenina toiminut Jere Karlsson pelaa ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa. Tulokaskaudellaan 21-vuotias puolustaja on pelannut tähän mennessä 32 ottelua tehopistein 0+2. TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Karlsson on todellinen peruspuolustaja ja joukkuepelaaja, joka tulee kuulumaan TUTOn ehdottomiin runkopelaajiin.

Forssalaislähtöinen puolustaja Samu Suominen saapui Turkuun Oulun Kärppien, California Titansin, Iowa AAA Eliten, Austin Bruinsin ja Lone Star Brahmasin kautta. 21-vuotiaalla Mestis-tulokkaalla on nyt vyöllään 36 runkosarjaottelua, joissa hän on summannut tehot 2+10=12.

21-vuotias sulavalla liikkeellä varustettu puolustaja Kalle Valtola valittiin aikanaan kahdesti oman ikäluokkansa SM-sarjan parhaaksi puolustajaksi. Ensin kaudella 2010-2011 C-junioreissa ja vielä kaudella 2012-2013 B-junioreissa. TPS:n ja Lukon juniorijoukkueiden kautta täksi kaudeksi TUTOon päätynyt Valtola on noussut Mestis-puolustajien tähtitaivaalle kuin raketti.

Vielä kauden alkuvaiheilla Valtola haki vauhtia Naantalista, VG-62:n riveistä, mutta alkutalvesta alkoi komea liito, joka kantaa edelleen. Ansaitusti marraskuun parhaaksi tulokkaaksi Mestiksessä valittu Valtola on iskenyt pelaamissaan 27 ottelussa komeasti tehot 5+10=15. Huomionarvoista on myös hänen loistava plus/miinustilastonsa, joka näyttää tällä hetkellä upeasti lukemaa +17! 

Karlssonin tavoin Turun Palloseuran A-junioreista täksi kaudeksi TUTOon siirtynyt 21-vuotias hyökkääjä Juho Virtanen on nostanut profiiliaan kauden edetessä. Jatkuvasti rooliaan joukkueessa kasvattanut pienikokoinen hyökkääjä on iskenyt tähän mennessä 38 ottelussa tehot 5+8=18, mutta nykytrendin jatkuessa lisää on ehdottomasti tulossa. 

Lähde: TUTO

TUTO - IPK pe 3.2. klo 18:30 Marli Areena, Turku. (Suora lähetys TV2:lta)

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next