Kuukauden parhaaksi valittu Rasmus Tirronen kehuu joukkueensa pelaamista

Espoo Unitedin 26-vuotias maalivahti Rasmus Tirronen valittiin keskiviikkona Mestiksen tammikuun Kuukauden pelaajaksi.

Tirronen oli erittäin kovassa iskussa koko tammikuun ajan ja oli tärkeänä osana nostamassa espoolaisjoukkuetta sarjan hänniltä kohti keskikastia. Mies on iloinen valinnasta kuukauden parhaaksi ja samalla tyytyväinen joukkueensa otteiden paranemiseen.

”Pelimme on tällä hetkellä hyvinkin yhtenäistä ja johdonmukaista. Kun vertaa alkukauteen, niin joukkue ei enää turhaudu samalla tavalla, jos törmäämme vaikeuksiin pelin aikana. Kai tämän vireemme voisi yhdistää jonkinlaiseen kypsymiseen joukkueena."

"Mielestäni meillä on ollut taistelua koko kauden. Raimo Summanen on omalla kokemuksellaan pystynyt selkeyttämään asioita ja suuntaamaan sen taistelun oikeisiin hetkiin ja paikkoihin.”

Tirronen pelasi tammikuun aikana espoolaisten maalilla kahdeksan ottelua, joista joukkue voitti peräti seitsemän. Maaleja meni selän taakse ainoastaan 13 kappaletta. Hän jakaakin kehuja koko joukkueelle ja etenkin maalivahtivalmentaja Ilari Näckelille.

”Itseluottamukseni on terveellä pohjalla, mutta täytyy antaa krediittiä myös koko joukkueen puolustuspelille. Olemme ottaneet isoja harppauksia alkukaudesta sillä osa-alueella, joka on sitten helpottanut ja selkeyttänyt omaa pelaamistani. Olemme työstäneet pelaamistani paljon maalivahtivalmentajamme Näckelin kanssa ja iso kiitos kuuluu myös hänelle.”

”Tavoitteenani on pelata mahdollisimman korkealla tasolla ja pyrkiä haastamaan itseäni mahdollisimman paljon”, kommentoi Tirronen. 

Kuva: Mikko Rajala

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next