Zamboni ilmaiseksi omalle seurallesi tai yhteisöllesi?

Pihapelipäivän Facebook-sivuilla on käynnissä harvinaisen upea tempaus, jossa yksi seura tai yhteisö saa itselleen ilmaiseksi Zambonin eli jäänhoitokoneen! 

Tutustu asiaan lisää TÄSTÄ.

Paljon positiivista huomiota saanut #PihapeliZamboni-tarina etenee ja nyt on aika löytää jäänhoitokoneelle paras mahdollinen koti (kuvassa vielä ilman tuunausta ja Pihapelipäivän ilmettä). Zamboni tullaan sijoittamaan hyväntekeväisyytenä sitä tarvitsevalle seuralle, kunnalle, kentälle tai esimerkiksi kyläyhteisölle. Tarkoituksena on parantaa valittavan alueen harrastusmahdollisuuksia ja tuoda entistä paremmat olosuhteet pipolätkälle ja luistelulle - pihapelien hyväksi!

Nyt on aika ehdottaa kohdetta. Mikä olisi paras mahdollinen kohde ja miksi tarve juuri siellä on niin suuri? Kommentoi tai vinkkaa Pihapelipäivän Facebook-sivuilla mielestäsi paras kohde ja perustele lyhyesti miten, missä ja miksi PihapeliZamboni edesauttaisi pihapelejä. Raati (Jarno Kukila ja Vili Nurmi) valitsee lopullisen kohteen kilpailun päätyttyä.

Kommentointi on voimassa sunnuntaihin 29.1.2017 klo 12.00 saakka!

Zambonin metsästykseen voit osallistua kommentoimalla Pihalipelipäivän Facebook-päivityksen viestikenttään. Kerro mahdollisimman yksityiskohtaisesti, miksi juuri sinun ehdotuksesi tulisi valita ja miten se hyödyttää mahdollisimman monen nuoren ja vanhemman luistelijan mahdollisuuksia.

Tempauksessa ovat yhteistyökumppaneina ViestintäliigaSilja Line SuomiScandicDigipeople StudioSuperPark VantaaFAST FinlandKuljetus J Tiusanen OySeriMedia Oy ja Rela-hierojat.

Pihapelipäivää vietetään aina tapaninpäivänä ja helatorstaina. Tarkoitus on nostaa pihapelien huomiota ja suosiota sekä muistuttaa, että porukassa yhdessä tekeminen on ennen kaikkea hauskaa, ei suorittamista! Toivottavasti mahdollisimman monelle jokainen päivä on pihapelipäivä.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next