Jokipojat sopimuksiin Ville Räsäsen ja Eppu Rissasen kanssa

Mestiksessä kolmantena oleva Jokipojat on tehnyt loppukauden osalta sopimukset puolustajien Ville Räsäsen sekä Eppu Rissasen kanssa. Sopimukset ulottuvat myös ensi kauteen, ja näin kaksikko jatkaa Joensuussa ainakin kevääseen 2018 saakka. Viikon mittaiselle try-outille Joensuuhun saapuu puolestaan puolustaja Jaska Ojanperä.

18-vuotias Räsänen on Jokipoikien oma kasvatti, joka on tällä kaudella pelannut ensimmäiset ottelunsa myös edustuksen paidassa. Mestiksessä nuorukainen on ollut mukana kymmenessä ottelussa, joissa hän on toistaiseksi ladannut tehopisteet 1+2=3. Nuorten Mestiksessä Räsänen on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua tehoilla 8+8=16. 

23-vuotias Rissanen saapuu Jokipoikiin ”naapurikopista” eli Suomi-sarjassa pelaavasta Kiekkokoplasta. Mies piipahti viikko sitten kahden ottelun mittaisella lainalla ja onnistui ensimmäisessä pelissään tekemään myös Mestis-uransa avausmaalin. Suomi-sarjaa Rissanen on pelannut tällä kaudella 26 ottelua tehoilla 6+12=18. 

Puolustusosastoon tuo täydennystä myös 26-vuotias Ojanperä, joka saapuu Jokipoikiin viikon mittaiselle try-outille. Hän ottaa ensiaskeleensa Mestis-ympyröissä, mutta Suomi-sarjassa mies on pelannut tällä kaudella elämänsä talven. Seinäjoen S-Kiekkoa edustanut Ojanperä on 30 pelaamassaan ottelussa nakuttanut tehopisteet 18+11=29 ja on ollut yksi sarjan parhaista puolustajista.

Ojanperä on hyvällä laukauksella varustettu rightin puolen pelaaja, jonka taso halutaan mitata myös sarjaporrasta korkeammalla. Hän on joukkueen mukana tämän viikon ajan harjoituksissa ja pelaa perjantaina vierasottelussa Kajaanin Hokkia vastaan. Lauantaina hän palaa S-Kiekon riveihin.

Lähde: Jokipojat

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next