Espoo United teki sopimukset Jesse Ylösen ja Bernard Isiguzon kanssa

Kovassa vireessä oleva Espoo United on tehnyt pelaajasopimukset Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen luottopelaajien Jesse Ylösen ja Bernard Isiguzon kanssa. Sopimukset ovat mallia 1+1. 

17-vuotias Ylönen  on tunnettu poikkeuksellisen hyvistä kiekollisista taidoistaan ja erinomaisista hyökkäyspään vaistoistaan. Nuori laitahyökkääjä kuuluu Bluesin Nuorten SM-liigajoukkueen pelaajiin. Ylönen on viimeistellyt tällä kaudella tehot 13+13=26 ja on johdattanut joukkueensa sarjan kärkipaikalle. Lisäksi Ylönen palkittiin Espoo Unitedin järjestämässä Espoolaisen Kiekkoilun Juhlapäivässä oman ikäluokkansa Tulevaisuuden tähti -palkinnolla.  

Puolustaja Bernard Isiguzo on tunnettu vahvana kaksintaistelijana, joka pistää itsensä likoon joukkueen eteen. Isiguzo on Ylösen tavoin tärkeä palanen Blues Nuorten SM-liigajoukkueen menestystä. Isiguzo on urallaan palkittu mm. Pekka  Marjamäki -palkinnolla, joka myönnetään B-junioreiden SM-sarjan parhaalle puolustajalle. 

Ylönen ja Isiguzo olivat monen liigajoukkueen tähtäimessä, joten kaksikon kiinnitys Unitediin tekee urheilutoimenjohtajana toimivan Petri Pakaslahden tyytyväiseksi. 

”Molemmat pelaajat kuuluvat ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin ja olemme erittäin tyytyväisiä, että he haluavat ottaa seuraavan askeleen urallaan Unitedin paidassa”, kommentoi Pakaslahti joukkueen nettisivuilla.

Lähde: Espoo United

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next