torstai, 28 helmikuu 2019 16:13

LeKin Lassi Vanhatalo Mestiksen kuukauden tulokas

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu LeKin hyökkääjä Lassi Vanhatalo.

Mestiksen kuukauden tulokkaaksi on valittu LeKin hyökkääjä Lassi Vanhatalo, joka saalisti helmikuussa viidessä ottelussa seitsemän maalia ja yhteensä 10 tehopistettä.

Vahvaa kautta pelaavan Vanhatalon suorituksiin on auttanut lisääntynyt vastuu.

- Koko kausi mennyt oikeestaan henkilökohtasesti hyvin A-junnuissa ja on tullut tulosta. Nyt, kun on Mestikseen siirtynyt pelaamaan, niin on päässyt pelaamaan isoon rooliin hyvään joukkueeseen, hyvien ketjukaverien kanssa ja myös ylivoimaa, niin tulosta on sitä kautta pystynyt tekemään Mestiksessäkin, Vanhatalo sanoo.

Viiteen peliin seitsemän tehtyä maalia näkyy myös itseluottamuksessa.

- Ruokkiihan se itseluottamusta, kun maaleja tulee paljon, niin on rento fiilis lähteä peleihin. Tietysti on hyvä, että itseluottamus nousee kevättä ja niitä tärkeimpiä pelejä kohti, Vanhatalo kertoo.

LeKi taistelee tällä hetkellä runkosarjan voitosta ja se on myös yksi tavoite.

- Runkosarjan voitto on iso tavoite ja joukkueessa on tosi hyvä ja positiivinen henki. Henkilökohtasestikin on ollut helppo tulla joukkueeseen sisään, kun henki kopissa on niin hyvä. Itseluottamus on koko joukkueen tasollakin aika kova, kun peli on kulkenut.

- Loppukauden tavoitteena on voittaa LeKin kanssa runkosarja, ja mennä playoffeissa päätyyn asti. Samalla omat tavoitteet on auttaa Tapparan A-junnuja pääsemään playoffeihin, ja myös siellä tavoite on mennä niin pitkälle playoffeissa kuin mahdollista. Oli pelipaikka Mestiksessä tai A-junnuissa, niin mestaruus on totta kai tavoite molemmissa, Vanhatalo päättää.

Kuva: Jarno Hietanen

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next